Τελικά το 4ο λιοντάρι ήταν …. Ιταλικό !

 Τελικά το 4ο λιοντάρι ήταν …. Ιταλικό !

Μέχρι την περασμένη Κυριακή μας είχανε πρήξει τα συκώτια με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας που ήταν έτοιμη , μέσα στο σπίτι της να σηκώσει την κούπα του Ευρωπαϊκού.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η Βρετανία ζούσε στο ρυθμό αυτού του τελικού αλλά τελικά ο Μπονούτσι τους χαλάσε το πάρτι αφού με το γκολ  που πέτυχε στο 62’ του αγώνα έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση όπου δεν άλλαξε τίποτα και εν συνεχεία μέσα από την διαδικασία  στα πέναλτι έστεψε την Ιταλία πρωταθλήτρια  Ευρώπης.

Ήταν μία εξέλιξη που μας ικανοποιεί απόλυτα όχι γιατί είμαστε ΙΤΑΛΙΑ αλλά γιατί  είμαστε με όποιον παίζει απέναντι στην υπεροπτική και αχώνευτη Αγγλία.

Και θέλαμε να γίνει ακριβώς έτσι όπως έγινε.

Να περάσει η Αγγλία την Δανία , να πάει τελικό και να χάσει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Ούτε παραγγελία να το είχαμε.

Οι αχώνευτοι Εγγλέζοι μετά το τέλος του αγώνα ξεσπάσανε στους Ιταλούς φιλάθλους στους οποίους στήσανε και ενέδρα έξω από το γήπεδο  ενώ γράψανε  εμετικά  ρατσιστικά μηνύματα στα social media για τους δύο παίκτες της ομάδας  Σάντσο και Ράσφορντ που χάσανε τα δύο πέναλτι.

Τέλος να στείλουμε μία καλημέρα και στον Καρπετόπουλο που όλο αυτό τον καιρό μας είχε πρήξει με τα τρία λιοντάρια.

Αντώνη μου τελικά υπήρχε και 4ο λιοντάρι το οποίο ήταν …. Ιταλικό !

 

Μετά και το φινάλε του EURO καταλαβαίνετε ότι κλείνουν οριστικά οι τηλεοράσεις που είχανε ζεσταθεί την περίοδο της καραντίνας.

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον να μπούμε και πάλι στην διαδικασία αυτή.

 

Λέτε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ορισμένων επαγγελματικών ομάδων να αποδειχθεί αρκετός για το τοίχος ανοσίας που θέλουμε να έχουμε χτίσει μέχρι και τέλος του καλοκαιριού ;

Μακάρι γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Στο Μαξίμου πάντως οι συσκέψεις με μοναδικό θέμα τον εμβολιασμό των πολιτών έχουν πάρει φωτιά αφού μέχρι και σήμερα η ανταπόκριση των πολιτών δεν είναι η αναμενόμενη.

Πάντως ο Μητσοτάκης προχθές Δευτέρα τις  χτύπησε τις πρώτες  καμπάνες  για τους αρνητές του εμβολίου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι έρχονται και άλλες.

Με κάθε τρόπο θα πρέπει να ενισχύσουμε το τοίχος ανοσίας πριν το Φθινόπωρο γιατί  δεν έχουμε άλλα περιθώρια, κυρίως οικονομικά,  για νέο κύκλο αναστολών και lock down.

 

Καύσωνας  fast track ενόψει με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 35 με 37 βαθμούς στην Καβάλα Σάββατο και Κυριακή.

Για άλλη μια φορά « τα μεταξωτά και να φυσάει».

Από  το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το βράδυ της Κυριακής παραλία αγκαλιά με ένα καρπούζι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης