• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ιδιαίτερα καλή ήταν και χθες η κατάσταση στο Ν. Καβάλας τόσο στα κρούσματα κορωνοϊού όσο και στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Διαπιστώνεται μεγάλη προσέλευση στα δωρεάν rapid τεστ που κάθε μέρα γίνονται στο Αμφιθέατρο και στο Κ. Υ. Πρίνου. Την ερχόμενη εβδομάδα η κοινή συνέντευξη τύπου των τοπικών φορέων υπέρ της διαδικασίας του εμβολιασμού. Λιγότερα από 1.000 τα εμβόλια που έγιναν χθες σε όλο το Νομό.

 

Τουλάχιστον ως την Κυριακή τα δρομολόγια από και προς Καβάλα πλοίων τύπου καταμαράν. Και χθες το απόγευμα η αγορά είχε αξιοπρόσεκτη κίνηση, την οποία ενίσχυσαν οι τουρίστες. Το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους ενήλικες πολίτες. Χρήματα του Υπουργείου Εσωτερικών στους Δήμους Καβάλας- Παγγαίου- Νέστου για συντηρήσεις σχολείων.

 

Διεθνή έκθεση άμυνας εγκαινίασε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ζητά να αποζημιωθούν άμεσα οι σταφυλοπαραγωγοί του Νομού Καβάλας που επλήγησαν από τον κορωνοϊό και τις θεομηνίες. Ομιλία στη Βουλή της Τάνιας Ελευθεριάδου. Το Δημαρχείο της Θάσου επισκέφθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Στη Θάσο σύλληψη πλανόδιου πωλητή που δεν είχε την σχετική άδεια. Σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης – Καβάλας. Νέα διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ από τη Δευτέρα στο Δήμο Καβάλας.

 

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Ηλία Μαμαλάκη. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για την προβολή της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη, θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Μόνο ο Γιώργος Πριονίδης υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας. Ο Σπύρος Κάτσικας νέος προπονητής στο μπάσκετ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης