• 25 Απριλίου 2024,

Τέσσερα περιστατικά αντιμετώπισε μέσα σε λίγες ώρες η Πυροσβεστική (φωτογραφίες)

 Τέσσερα περιστατικά αντιμετώπισε μέσα σε λίγες ώρες η Πυροσβεστική (φωτογραφίες)

Τέσσερα περιστατικά αντιμετώπισε το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Χρονικά πρώτο περιστατικό σε πρανές της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Αγίου Σίλα. Φωτιά εκδηλώθηκε σε ιδιωτικής χρήσης επιβατικό όχημα στην περιοχή του Χαλκερού. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στην Κάρυανη κι έκαψε αγροτικές καλλιέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ήταν το πιο σοβαρό αφού για μικρό χρονικό διάστημα κινδύνευσαν κατοικίες. Τέλος πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καλαμιές κοντά στη Νέα Πέραμο.

Ο πρόεδρος του τοπικού Νέας Περάμου κ. Ζουμπλιός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Αρχικά να ευχαριστήσω τους φίλους για την ενημέρωση που αφορούσε το περιστατικό αγροτοδασικής πυρκαγιάς στην Ν. Πέραμο. Μικρής έκτασης (ευτυχώς) πυρκαγιάς έκαψε χωράφι. Η άμεση κινητοποίηση των πολιτών, του Αντιδήμαρχου Χρήστος Πριονίδης, η συνδρομή του χειριστή με το Δημοτικό Jcb και φυσικά της Π. Υ. Καβάλας και τον Διοικητή της που με την επέμβαση όλων μας γλυτώσαμε τα χειρότερα καθώς η φωτιά στο τσακ δεν έκαψε αμπελώνες /ελαιώνες, αποθήκες κτλ.

Είναι δύσκολη εποχή, προσοχή σε όλους και στις εργασίες που κάνετε γενικά στους εξωτερικούς χώρους. Αν δείτε οτιδήποτε καλέστε το 199 η το 112 και αν αφορά και την περιοχή μας ενημερώστε και εμένα στο 6982206320. Άλλη μια μέρα λοιπόν στο γραφείο…

(οι φωτογραφίες προέρχονται από την ανάρτηση του κ. Ζουμπλιού κι αφορά την πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο)

Διαβάστε επίσης