Θ΄ αργήσει το γαλάκτωμα!

 Θ΄ αργήσει το γαλάκτωμα!

Το αισιόδοξο σενάριο για τις εργασίες που απέμειναν στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα ανόδου προς το Φάληρο, αναφέρει ότι η επίστρωση του ειδικού γαλακτώματος θα γίνει λίγο πριν ή λίγο μετά τον 15αύγουστο. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτές τις πληροφορίες, καθώς ο μήνας Αύγουστος, ειδικότερα οι ημερομηνίες κοντά στη γιορτή του 15αύγουστου, είναι ημερομηνίες όπου άπαντες εκμεταλλεύονται την καλοκαιρινή τους άδεια.

Από την άλλη πλευρά ευνοούν τα κυκλοφοριακά δεδομένα, καθώς εκείνες τις η μέρες η κίνηση στο κέντρο της πόλης θα είναι περιορισμένη. Το ειδικό γαλάκτωμα που εξασφαλίζει την βιοκλιματική λειτουργία του έργου, δεν στρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, παρά τη σχετική απόφαση του αστυνομικού διευθυντή , λόγω βλάβης του ειδικού μηχανήματος. Αναμένεται ανταλλακτικό από το εξωτερικό, προκειμένου να προσαρμοστεί στο ειδικό όχημα κι αυτό να επανέλθει στην οδό Ερ. Σταυρού, για να κάνει κόκκινη την άσφαλτο, περίπου από το κτήριο του ΙΚΑ μέχρι το Φάληρο, στο ρεύμα ανόδου, δουλεύοντας κάθε φορά σε μια διαφορετική λωρίδα.

Ο Δήμος Καβάλας δηλώνει την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών στην οδό Βενιζέλου. Είναι βέβαιο ότι το έργο θα ολοκληρωθεί, πριν τον Σεπτέμβρη, ενώ προετοιμάζεται καθώς κρίνεται απαραίτητη μικρή παρέμβαση στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Δαγκλή.

Κατασκευάζεται νησίδα η οποία οι πιο παρατηρητική θα έχουν δει ότι είναι ζωγραφισμένη στο οδόστρωμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα μετατοπισθούν οι φωτεινοί σηματοδότες γι΄ αυτούς που θα συνεχίζουν στην οδό Βενιζέλου, προερχόμενοι από τον κόμβο Φαλήρου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης