• 29 Μαρτίου 2024,

Θ. Μουριάδης: Ο δήμος να δει τις υποδομές του

 Θ. Μουριάδης: Ο δήμος να δει τις υποδομές του

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μουριάδης σε συνέχεια μιας συζήτησης που απασχόλησε και το δημοτικό συμβούλιο στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και γενικότερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σημειώθηκε φέτος αύξηση στην τουριστική κίνηση κι αν όντως σημειώθηκε σε τι ποσοστό καταμετρήθηκε;

Πριν από το Δεκαπενταύγουστο ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας διόρθωσε τα στατιστικά στοιχεία για το α’ εξάμηνο, επί των οποίων στην ανακοίνωση της 1ης Αυγούστου του φορέα διαπιστώθηκαν λάθη. Κατά κάποιο τρόπο η διόρθωση των στοιχείων δικαίωσε τις παρατηρήσεις του Μάκη Παπαδόπουλου σε μια έντονη αντιπαράθεση με τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και στην πρόεδρό της Αναστασία Ιωσηφίδου. Πάντως και τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Συνδέσμου Ξενοδόχων καταδεικνύουν αύξηση στην τουριστική κίνηση από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2018. σαφέστερη εικόνα θα έχουμε εφόσον υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία, όπως αυτά του Συνδέσμου Ξενοδόχων, στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Σχολιάζοντας όλα τα προαναφερόμενα, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μουριάδης ζήτησε ψυχραιμία από όλους του εμπλεκόμενους. Για το δήμο Καβάλας παρατήρησε ότι δεν είναι «ατζέντης» , ούτε ξενοδόχος. Ο δήμος Καβάλας σχεδιάζει, σημείωσε ο κ. Μουριάδης και τον προέτρεψε να φροντίζει τις υποδομές του. Αυτά πρέπει να διεκδικεί ο δήμος Καβάλας και να μην τον απασχολούν τα ποσοστά, επεσήμανε ο Θόδωρος Μουριάδης, συμπληρώνοντας ότι σημασία έχει όχι μόνο η αύξηση και μείωση των διανυκτερεύσεων, αλλά και η ποιότητα των τουριστών που επιλέγουν την Καβάλα ως χώρο των διακοπών τους.

 

 

Διαβάστε επίσης