Θα λαλήσουν τα κοκόρια ! – Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε θερμή εισβολή και αφρικανική σκόνη !

 Θα λαλήσουν τα κοκόρια ! – Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε θερμή εισβολή και αφρικανική σκόνη !

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αυτή την εβδομάδα θα λαλήσουν τα κοκόρια από την θερμή εισβολή που αναμένεται και θα φέρει σε κάποιες περιοχές της χώρας μέχρι και 35 βαθμούς !!!

Ευτυχώς και αυτή την φορά η Καβαλίτσα μας δεν θα είναι μέσα σε αυτές τις περιοχές αφού η ανώτερη θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Άλλο 26 και άλλο 36 !
Και να δω την μαγκιά του Covid- 19 με 36άρια.

Δεν ξέρω αν αυτή η θερμή εισβολή το πρώτο 15νθήμερο του Μάη είναι ένα πρώτο μήνυμα για αυτά που έρχονται αφού για φέτος το καλοκαίρι υπάρχει η αίσθηση ότι θα έχουμε αρκετές περιόδους  υψηλές θερμοκρασίες.

Ενώ τα προηγούμενα καλοκαίρια ήταν ήπια το φετινό η θερμοκρασία θα κάνει πάρτι !

Μάλιστα αυτή η θερμή εισβολή αυτής της εβδομάδας θα συνοδεύεται και από αφρικανική σκόνη.

Μπορεί οι Αφρικανοί να μην έρχονται στην χώρα μας για διακοπές   αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα μας στέλνουν την σκόνη τους για να μην τους ξχνάμε.

Να έχουμε μία επαφή ρε παιδί μου.

 

Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το πρώτο που αρκετοί Καβαλιώτες βγήκανε παραλία είτε για ηλιοθεραπεία οι πιο συντηρητικοί είτε για την πρώτη τους βουτιά οι πιο τολμηροί.

Η θάλασσα ένα ποίημα με θερμοκρασία γύρω στους 15 βαθμούς.

Η πρώτη επαφή είναι δύσκολη αλλά την συνηθίζεις γρήγορα.

Σίγουρα πέρσι τέτοια εποχή η θερμοκρασία της θάλασσας ήταν πιο υψλή αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που είναι αποφασισμένοι να βουτήξουν.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε αυτή την εποχή και από τον Σεπτέμβρη και μετά τα μπάνια που κάνουμε πιάνουν για τρίποντα !

 

Όσο αφορά τον τουρισμό της περιοχής υπάρχει η αισιοδοξία ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πάμε καλά αφού δεν υπάρχει διάθεση από τους Βαλκάνιους τουρίστες που παραδοσιακά κάθε χρόνο επισκέπτονται το Νομό μας να ακυρώσουν τις διακοπές τους.

Το γεγονός ότι και η Ελλάδα αλλά και οι δικές τους χώρες είχανε λίγα κρούσματα θα λειτουργήσει υπέρ.

Σίγουρα έχουμε χάσει τον Ιούνιο αλλά αυτό ήταν και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πάθουμε μετά από όλα αυτά που έχουν προηγηθεί.

Σε κάποιες άλλες περιοχές έχουν χάσει και τον Ιούλιο και παλεύουν για τον Αύγουστο , αν ανοίξουν !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης