• 28 Μαρτίου 2024,

The Greatest Football Challenge of the Season!!!

 The Greatest Football Challenge of the Season!!!

Σας υπενθυμίζουμε πως ο Α.Ο Καβάλα σε συνεργασία με το κατάστημα GameRift Cafe επί της οδού Βενιζέλου 56 θα διοργανώσει ένα τουρνουά για το γνωστό παιχνίδι ποδοσφαιρικής εξομοίωσης FIFA 23 με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες αλλά και τους νικητές.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 20:00 το απόγευμα στο κατάστημα GameRift Cafe ενώ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα δώσουν το παρών και ποδοσφαιριστές του Α.Ο Καβάλα σε ένα special side event, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, τόσο να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όσο και να διεκδικήσουν έπαθλα εάν καταφέρουν να τους κερδίσουν.

Επίσης θα υπάρξουν κληρώσεις για διάφορα δώρα στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος οι συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής σας στο τουρνουά, μπορείτε να απολαύσετε αναμετρήσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου στις τηλεοράσεις του καταστήματος ή να το γυρίσετε σε Old school δράση, με το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που θα υπάρχει στο κατάστημα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα έως και το βράδυ στις 28 Νοεμβρίου.

https://forms.gle/AGsxRVJdZBdh2dzJ8

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!

Διαβάστε επίσης