• 23 Απριλίου 2024,

Θεαματική βελτίωση του χόρτου στο «Βερούλειο», επανασπορά στου «Κωτσάλου», σε καλή κατάσταση το «Ανθή Καραγιάννη»

 Θεαματική βελτίωση του χόρτου στο «Βερούλειο», επανασπορά στου «Κωτσάλου», σε καλή κατάσταση το «Ανθή Καραγιάννη»

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού, ωφέλησε τα…  ανοιχτά γήπεδα του πόλης.

Πρώτα απ` όλα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υπάλληλοι εργάζονται κανονικά στο «Ανθή Καραγιάννη», στο «Βερούλειο» αλλά και στο γήπεδο του «Κωτσάλου».


Η θεαματική βελτίωση του χλοοτάπητα παρατηρείται κυρίως στο «Βερούλειο» όπου γινόταν τα περισσότερα παιχνίδια πριν τη διακοπή. Εκτός από τα ποτίσματα χρησιμοποιείται περισσότερο λίπασμα αυτή την εποχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρασινίσει το χόρτο.

Το χόρτο στο «Βερούλειο» αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη του κατάσταση μετά την επαναχρησιμοποίηση του σταδίου.


Στο «Ανθή Καραγιάννη» εργάζεται κανονικά ο υπάλληλος αλλά εκεί το χόρτο και η φροντίδα του έχει παραχωρηθεί στον ΑΟΚ. Ο φροντιστής του ΑΟΚ είναι υπεύθυνος για το χόρτο μαζί βέβαια με τη βοήθεια του υπαλλήλου. Το γεγονός ότι και εκεί δεν γίνονται παιχνίδια, είναι φυσικά κάτι που βοηθάει την όλη κατάσταση.

Επίσης και στα δύο γήπεδα, βοηθάει ο καιρός στις δυο τελευταίες μέρες.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να το έχει το γήπεδο του «Κωτσάλου» όπου και εκεί εργάζεται κανονικά ο υπάλληλος. Το χόρτο είναι καταπονημένο σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Μιλώντας με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Απόστολο Μουμτσάκη τόνισε ότι μετά τη λήξη της περιόδου θα γίνει επανασπορά.

Βέβαια με όλα αυτά τα γεγονότα δεν μπορεί να προδικάσει κάποιος το πότε θα ολοκληρωθεί η περίοδος στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πάντως υπάρχει απόφαση από το Δήμο και θα πάει στη λύση της επανασποράς όπως έγινε στο τέλος του καλοκαιριού στο «Ανθή Καραγιάννη». Ακριβώς με τον ίδιο σπόρο που χρησιμοποιήθηκε τότε και που φαίνεται να έφερε καλά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου και το Κολυμβητήριο, όλες αυτές τις μέρες γίνονται συντηρήσεις αφού βέβαια δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης