• 22 Μαΐου 2024,

Θερμές ευχαριστίες στο «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση» για δωρεά σκέπαστρου

 Θερμές ευχαριστίες στο «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση» για δωρεά σκέπαστρου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι Διευθύνσεις και το Διδακτικό Προσωπικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου και 4ου Νηπιαγωγείου Καβάλας ευχαριστούμε θερμά το «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση», το οποίο έχοντας ως βασικό στόχο την προσφορά σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και την προώθηση προγραμμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην παράκλησή μας για οικονομική ενίσχυση, ώστε να κατασκευαστεί σκέπαστρο στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.

Πιο συγκεκριμένα, το «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση» ανέλαβε το συνολικό κόστος, ύψους 10.850 ευρώ, για την κατασκευή ανοιγόμενης κρεμαστής τεντοπέργκολας συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ., χωρίς κολώνες για την ασφάλεια των μαθητών/τριών, η οποία και θα αποτελεί μέσο σκίασης και προστασίας από τη βροχή.

Το έργο ανέλαβε να διεκπεραιώσει η εταιρεία «Alumik-Μιχαηλίδης», με έδρα τη Καβάλα, η οποία και συνεργάστηκε άψογα τόσο με το «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση» όσο και με το 4ο Δημοτικό Σχολείο και 4ο Νηπιαγωγείο Καβάλας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι Διευθύνσεις και το Διδακτικό Προσωπικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου και 4ου Νηπιαγωγείου Καβάλας ευχαριστούν, επίσης, θερμά και τον κ. Νικόλαο Κατσικαρώνη, γονέα μαθήτριας του σχολείου μας, ο οποίος εργάζεται ως Πλοίαρχος στην εταιρεία «Maran Tankers Management Inc.» και ο οποίος, γνωρίζοντας την ευαισθησία των ανθρώπων του «Ιδρύματος Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση», μας ενημέρωσε για το κοινωνικό έργο τους και αποτέλεσε τον «συνδετικό κρίκο» μεταξύ του σχολείου μας και του συγκεκριμένου ιδρύματος.

Η Σχολική Κοινότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου Καβάλας ευχαριστεί θερμά το «Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση» για την δωρεά του και την πολύτιμη βοήθειά του, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το όραμα που έχουμε για το σχολείο μας: ένα σχολείο ασφαλές, οργανωμένο και σύγχρονο που να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πόλης της Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης