• 4 Μαΐου 2024,

Θερμή εισβολή καύσωνα με 41 βαθμούς κελσίου!

 Θερμή εισβολή καύσωνα με 41 βαθμούς κελσίου!

Από το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε τα ΜΜΕ της χώρας μας τρομοκρατούν με ενδεχόμενη εισβολή καύσωνα αυτή την εβδομάδα αφού το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές της χώρας μεταξύ αυτών και της Λάρισας θα αγγίξει τους 41 βαθμούς κελσίου.

Αγρίνιο – Λάρισα – Άργος και Αθήνα θα πάρουν στην κυριολεξία φωτιά.

Αθήνα 38 και στις υπόλοιπες περιοχές που προαναφέραμε 40 και κάτι ψιλά.

Και καλά πρόκειται για τον ίδιο κύμα ζέστης που ταλαιπωρεί την Βόρεια Ευρώπη και σιγά – σιγά μετακινείται προς τα δικά μας μέρη.

Αν και η χθεσινή Κυριακή ήταν αρκετά δροσερή το πρόβλημα θα αρχίσει από σήμερα Δευτέρα με την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασία που μέχρι και την Πέμπτη θα μας ζορίσει αρκετά.

Νομίζω ότι περισσότερο έιναι ο φόβος παρά το ίδιο το γεγονός αφού με όλα αυτά που έχουμε δει στις τηλεοράσεις να γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά έχουμε ψιλοπανικοβληθεί.

Προχθές – μου είπε ένας φίλος  – η τηλεόραση έδειχνε στην Γαλλία να λιώνουν τα πλαστικά τα μπουκάλια του νερού από την κάψα.

Μιλάμε για εικόνες πανικού.

Όταν βλέπεις τα πλαστικά μπουκάλια να λιώνουν και σου λένε ότι αυτή η κάψα που λιώνει τα πάντα στο πέρασα της  θα έρθει και προς τα εδώ πως να είσαι ψύχραιμος ;

Μπορεί κάποια στιγμή σίγουρα να επηρεαστούμε από αυτό το κύμα καύσωνα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που επηρεάστηκαν  οι Δυτικοευρωπαίοι.

Σε εμάς πάντα όλα αυτά τα κύματα , είτε είναι καύσωνα , είτε είναι ψύχους φτάνουν εξασθηνεσμένα και αυτό θα συμβεί και αυτή την φορά.

Μην τρελαίνεστε και κυρίως μην πανικοβάλλεστε.

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα περάσει και αυτό όπως πέρασαν τόσα άλλα.

Εδώ αντέξαμε δέκα χρόνια κρίσης και μιζέριας , δεν θα αντέξουμε τρείς μέρες με υψηλές θερμοκρασίες ;

 

 Ο τελικός του Survivor Νο3 θα γίνει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Αυτό έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια του ΣΚΑΙ που ήθελε τον τελικό στην χώρα μας.

Αυτή η αλλαγή της απόφασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην Ελλάδα το συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει πολύ χαμηλές πτήσεις όσο αφορά τα νούμερα τηλεθέασης ενώ στην Τουρκία σκίζει !

Απολύτως λογικό ο τελικός να γίνει στην χώρα που έχει την μεγαλύτερη επιτυχία.

Απλά μετά από την απόφαση αυτή της παραγωγής χαλάει η συμφωνία με το κανάλι του ΣΚΑΙ και έτσι οι Τούρκοι ψάχνουν άλλο κανάλι για να συνεργαστούν με τον Αντ1 να μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες.

 

Η Πωλίνα πήγε στην εκπομή της Βίκυς Χατζηβασιλείου “ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ” και έκανε πρόταση γάμου στον Κώστα Μπίγαλη ο οποίος έμεινε “παγωτό” !

Ρε σεις μήπως η Πωλίνα αρχίζει και τα χάνει ;

Αλλιώς δεν εξηγείται.

Τώρα στα γεράματα θυμήθηκε να κάνει πρόταση γάμου στον Μπίγαλη ;

Η απάντηση του έλληνα τραγουδιστή δόθηκε εκτός τηλεοπτικού πλατό και δεν έχουμε μάθει μέχρι σήμερα αν είναι αρνητική ή θετική.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί ξεκινάει καυτή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης