• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Θερμή υποδοχή του Χρόνη Μυλωνά στη Ραψάνη (φωτογραφίες)

 Θερμή υποδοχή του Χρόνη Μυλωνά στη Ραψάνη (φωτογραφίες)

Υποδοχή του Χρόνη Μυλωνά, στην παραλία της Ραψάνης από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη – Ολοκληρώθηκε το σύνθετο αθλητικό πρόγραμμα του Καβαλιώτη αθλητή, με αφορμή τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας


Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον Χρόνη Μυλωνά στην παραλία της Ραψάνης, όπου ολοκλήρωσε το σύνθετο αθλητικό του πρόγραμμα, επ’ αφορμή της επετείου των 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Καβάλας, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, καθώς και αρκετοί συγγενείς και φίλοι του.

Η προσπάθεια του Καβαλιώτη αθλητή ξεκίνησε την Τρίτη 27 Ιουνίου με τον κολυμβητικό διάπλου Πρίνος – παραλία Ραψάνης (07:00 – 16:00). Εν συνεχεία, διήνυσε μία απόσταση 160 χιλιομέτρων με ποδήλατο (Καβάλα – Ουρανούπολη) και έκλεισε τη δεύτερη ημέρα του προγράμματος του με την ανάβαση από τη Δάφνη, το κεντρικό λιμάνι του Αγίου Όρους, στον Άθω (35 χιλιόμετρα).

Οι τίτλοι τέλους του σύνθετου αθλητικού γεγονότος έπεσαν το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουλίου, με την κάλυψη της κωπηλατικής διαδρομής Ολυμπιάδα – Καβάλα (130 χιλιόμετρα).

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης