Θες δε θες ,θες !!!

 Θες δε θες ,θες !!!

Στην διάρκεια των πανηγυρισμών της  Εθνικής ομάδας της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ ,μέσα στο γήπεδο μπήκανε διάφοροι σχετικοί και άσχετοι.

Οι σχετικοί ήταν οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών της τροπαιούχου Εθνικής ομάδας και οι άσχετοι ήταν κάποιοι που θελήσανε απλά να βγούνε σέλφι με τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα.

Μεταξύ αυτών και ο διεθνούς φήμης Τούρκος σεφ  Νουσρέτ που κυνηγούσε τον Μέσι με μανία για μία φωτογραφία.

Ο Μέσι στην αρχή τον απέφευγε αλλά στο τέλος και πάνω στο ενθουσιασμό της στιγμής για την μεγάλη νίκη ενέδωσε και βγήκε την πολυπόθητη φωτογραφία.

Βέβαια ο Νουσρέτ που του άνοιξε η όρεξη μετά από αυτή την φωτογραφία  έκατσε και άλλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε τα γνωστά σαμαγιαλίκια του ενώ  ήταν έτοιμος να πάρει το τρόπαιο και να κάνει τον γύρο του θριάμβου με το κουστούμι και το γυαλί ηλίου που φορούσε.

Γενικότερα η εικόνα αυτή θύμισε λίγο τα Ελληνικά γήπεδα μετά από έναν  μεγάλο τελικό που μπαίνουν μέσα όλοι οι Μητσάρες.

 

Πάντως  η φωτογραφία που έχει ρίξει το διαδίκτυο είναι αυτή που απεικονίζει τον Μέσι να κοιμάται αγκαλιά με το τρόπαιο.

 

Δεν την βλέπω καλά την όμορφη Εύα αφού τα στοιχεία που έρχονται από την ημέρα της κράτησης της επιβαρύνουν παρά ελαφρύνουν την θέση της.

Αν την σκαπουλάρει και γλυτώσει την προφυλάκιση θα είναι γιατί δεν μπορεί το βρέφος , παιδί τους να στερηθεί και τους δύο γονείς του.

 

Με 650 εκ.δολλάρια περιουσία ο Μέσι πώς να μην κάνει συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα.

Με τόσα λεφτά τι θα έκανε , συλλογή από καπάκια ;

 

Ένα μπαράζ πληρωμών, ενισχύσεων και επιδομάτων, που φτάνουν συνολικά τα 700 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη, με εκατομμύρια πολιτών να πηγαίνουν «ταμείο» αυτές τις ημέρες.

Αυτό και μόνο το γεγονός  είναι αρκετό για να καταλάβουμε ότι πάμε για εκλογές.

Σταϊκούρα δώστα όλα !

Τελικά μόνο το όνομα του εκάστοτε Υπουργού Οικονομικών αλλάζει.

Το “δώστα όλα” παραμένει το ίδιο.

 

Καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και κρύο τις επόμενες ημέρες.

Κάπως έτσι δεν είναι κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα μας ;

Πάντως την παραμονή των Χριστουγέννων που οι περισσότεροι θα είμαστε εκτός σπιτιού ο καιρός θα είναι καλός με την ανώτερη θερμοκρασία ακόμα και στους 12 βαθμούς κελσίου.

 

Στην Αργεντινή ακόμα πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Αργία όχι μόνο η ημέρα της υποδοχής αλλά όλη η εβδομάδα.

 

Αυτά και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης