Θετικά σχόλια για τους πίνακες ζωγραφικής στο Διοικητήριο- Ικανοποίηση του Κώστα Αντωνιάδη

 Θετικά σχόλια για τους πίνακες ζωγραφικής στο Διοικητήριο- Ικανοποίηση του Κώστα Αντωνιάδη

Χαρούμενος είναι αυτό το διάστημα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης. Από τη μία ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την προμήθεια των δέκα απινιδωτών. Από την άλλη έτυχε θερμής υποδοχής η πρωτοβουλία του να εκτεθούν έργα τοπικών ζωγράφων στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου του Διοικητηρίου.

Σχετικά με την προμήθεια των απινιδωτών που θα συνεχιστούν και το 2021, ο Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Ήταν μία ιδέα που μου την εμπιστεύτηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου. Συνεργαστήκαμε αμέσως μετά με τη διεύθυνση υγείας. Παραγγείλαμε και παραλάβαμε τους 10 απινιδωτές σε συνεργασία και με τις εθελοντικές ομάδες της πόλης. Τέσσερις από αυτούς θα μπουν στην Καβάλα.

Οι υπόλοιποι σε Λιμένα, Λιμενάρια, Χρυσούπολη, Κεραμωτή, Ελευθερούπολη και Νέα Πέραμο. Θα υπάρχει επιδιώκουμε και μία εφαρμογή μέσω κινητών τηλεφώνων που θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τα σημεία που θα βρίσκονται αυτοί οι απινιδωτές.

Είναι μία πρωτοβουλία που θα συνεχιστεί το 2021 και στόχο έχει να σώζει ζωές. Σκεφτόμαστε να συνεργαστούμε με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για να υπάρξει προμήθεια και εγκατάσταση απινιδωτών και στα γήπεδα».

Ο Κώστας Αντωνιάδης περιγράφει τη θετική ανταπόκριση στην ιδέα να συντηρηθούν χώροι στο κλιμακοστάσιο του κτηρίου του Διοικητηρίου. Εκεί υπάρχουν ήδη μικρές εκθέσεις έργων ζωγραφικής.

Τα σχόλια- υποστηρίζει – των πολιτών είναι θετικά. Κι άλλοι ζωγράφοι εκτός δηλαδή από αυτούς που παραχώρησαν τα έργα τους, ενδιαφέρονται να κάνουν το ίδιο. Προκειμένου η δουλειά τους να προβληθεί στους χώρους του Διοικητηρίου, που συνήθως είναι γεμάτοι κόσμο.

Ο Κώστας Αντωνιάδης υπόσχεται να υπάρχει γρήγορα αποτέλεσμα στην ωρίμανση του έργου για τη συντήρηση του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Σημειώνει επίσης ότι έγινε παρατήρηση στους υπαλλήλους να απομακρύνουν παλιά έπιπλα και άλλον άχρηστο εξοπλισμό από τους διαδρόμους του κτιρίου του Διοικητηρίου. Τους ζητήθηκε να μην αφήνουν στα ίδια σημεία των διαδρομών αυτά που δεν τους είναι χρήσιμα.

Με αυτές τις ενέργειες και με άλλες πρωτοβουλίες που πήρε θέλει να κάνει πιο όμορφο το Διοικητήριο. Παρεμβάσεις που έχουν να γίνουν πάρα πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης