• 19 Μαΐου 2024,

Θετικά σχόλια Ζησίμου για την τουριστική επιτυχία του Ν. Καβάλας

 Θετικά σχόλια Ζησίμου για την τουριστική επιτυχία του Ν. Καβάλας

Ο επιχειρηματίας από τη Χρυσούπολη Παύλος Ζησίμου είναι ήδη σε προεκλογική δραστηριότητα.

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του, με το συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου. Παράλληλα με τα επαγγελματικά που δεν εγκαταλείπει ποτέ, συναντά κόσμο. Συζητά με πολίτες, ακούει κι ενημερώνεται. Ταυτόχρονα ενημερώνει.

Ο κ. Ζησίμου εκτιμά ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ έκανε έργο, έχει να παρουσιάσει αποτέλεσμα κι αυτό θεωρεί ότι μέσω της προεκλογικής συζήτησης πρέπει να φθάσει παντού. Στους κατοίκους του Ν. Καβάλας.

Για τον τουρισμό που ρωτήθηκε από την Πρωινή, απάντησε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ειδικά φέτος είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Ειδικά στη Θάσο. Επιτυχία της Θάσου και η προτίμηση που της δείχνουν οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός.

Όλοι έτσι πείθονται ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο Ν. Καβάλας. Ανάπτυξη κυρίως μέσω του τουρισμού». Κατά τον κ. Ζησίμου χρειάζεται να συνεχιστούν οι προσπάθειες επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Ο συγκεκριμένος στόχος, εξηγεί, είναι εφικτός. Ο Παύλος Ζησίμου είναι από τους ανθρώπους που κυκλοφορεί. Πηγαίνει παντού. Έτσι λοιπόν παρακολουθεί τις εκδηλώσεις, ειδικά αυτές που γίνονται στο Δήμο Νέστου. Πρόσφατα ήταν στο Ερατεινό. Και όχι μόνο. Οι επαφές που έχει είναι με αγρότες, με εργαζόμενους, με επαγγελματίες. Με άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Διαβάστε επίσης