Θωμάς Ματρακούκας: «Η θέση της Δόξας μας δίνει ικανοποίηση για την όλη μας προσπάθεια»

 Θωμάς Ματρακούκας: «Η θέση της Δόξας μας δίνει ικανοποίηση για την όλη μας προσπάθεια»

Ο προπονητής της Δόξας Αμυγδαλεώνα Θωμάς Ματρακούκας μίλησε στην Αθλητική Πρωινή για την πορεία της ομάδας του πριν τη διακοπή αλλά και για τη μάχη της ανόδου 5 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Α` κατηγορία.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος μάλλον παγιώνεται η θέση της Δόξας στο βαθμολογικό πίνακα της Α` κατηγορίας; 

Απάντηση:  Σταθεροποιηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα στη βαθμολογία σε μια θέση που μας δίνει ικανοποίηση για την όλη μας προσπάθεια.

Αφήνει καλά πράγματα στην ομάδα. Θα ολοκληρωθεί μια χρονιά όμορφα όποτε ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο είμαστε χαρούμενοι.

Ερώτηση: Φαίνεται ότι η Δόξα θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στη μάχη της παραμονής αλλά και της ανόδου.

Απάντηση: Εμείς όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι όπως μπορούμε. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς, ούτε σε τι κατάσταση θα είναι οι αντίπαλοι. Η μεγάλη αποχή θα επηρεάσει όλες τις ομάδες. Δεν κάνουμε προπονήσεις ούτε εμείς, ούτε άλλες ομάδες.

Ζούμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και φυσικά όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Είναι μια πολύ μεγάλη μπόρα.

Ερώτηση: Τι μπορούμε να πούμε για το φετινό πρωτάθλημα; Πολύ ανταγωνιστικό;

Απάντηση: Είναι ανταγωνιστικό με ευχάριστη έκπληξη τον Μ. Α Ορφανίου.

Ο Βύρωνας ενώ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή, είχε το μοιραίο παιχνίδι με το Ορφάνι στο Βερούλειο που άλλαξε τις ισορροπίες. Έχασε την πρωτιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Ορφέας ήταν ανταγωνιστικός αλλά αυτό μάλλον ήταν αναμενόμενο. Θέλω να πω ότι μερικές ομάδες που ξόδεψαν αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας, δεν είχαν την ανάλογη πορεία.

Δεν μπόρεσαν τα υψηλά μπάτζετ να τα μετουσιώσουν σε πράξη μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσαν να πάνε πιο καλά.

Το θέμα είναι η χημεία. Αυτό είναι το πάν σε μια ομάδα. Αν έχεις τους πυλώνες σε μια ομάδα μπορείς να χτίσεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα που σου δίνουν βέβαια μια άνεση στο να πάρεις κάποιους παίκτες.

Ερώτηση: Δικαιώθηκε ο Θωμάς Ματρακούκας για την επιλογή του να αναλάβει τον πάγκο της Δόξας το περασμένο καλοκαίρι;

Απάντηση: Πέρασα και περνάω μια πολύ καλή χρονιά στη Δόξα. Κατάφερα να δουλέψω πολύ καλά με τα παιδιά, έχοντας κοντά μου τη διοίκηση. Σίγουρα είναι μια χρονιά που αφήνει πολύ όμορφα πράγματα στην καρδιά μου.

Ερώτηση: Αισθάνεται Καβαλιώτης ο Θωμάς Ματρακούκας;

Απάντηση:  Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αισθάνομαι πολύ  όμορφα που είμαι στην Καβάλα. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου αφού και αυτοί με αγαπάνε. Το λέω αυτό μέσα από την καρδιά μου. Έχω εισπράξει πολύ αγάπη.

Έτυχα να είμαι σε ομάδες με πολύ καλούς χαρακτήρες και καλό κλίμα. Επίσης με πολύ καλές διοικήσεις που ήταν κοντά και στον Βρασίδα και στη Δόξα.

Ερώτηση: Που θα κριθεί το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ` Εθνική;

Απάντηση:  Αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα η άνοδος θα κριθεί στους αντιπάλους που θα ρυθμίσουν την κατάσταση.  Ξέρουν οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία ποια παιχνίδια πρέπει να προσέξουν.

Διαβάστε επίσης