Θωμάς Ματρακούκας στους 93,7: «Ο κόσμος χαίρεται για τη Δόξα Αμυγδαλεώνα» 

 Θωμάς Ματρακούκας στους 93,7: «Ο κόσμος χαίρεται για τη Δόξα Αμυγδαλεώνα» 

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Βύρωνα στο Βερούλειο αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της  Δόξας Αμυγδαλεώνας στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας έκανε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Ματρακούκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ποια είναι  η άποψη σας για το ματς που πέρασε με τον Βύρωνα. Δίκαιο το αποτέλεσμα;

Απάντηση:  Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες όπως και ο Βύρωνας. Προσπαθήσαμε και οι δυο ομάδες. Είχα πει ότι το παιχνίδι πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικό με αυτό του Κυπέλλου. Ήμασταν τώρα περισσότερο διαβασμένοι και περισσότερο αποφασιστικοί. Καταφέραμε να έχουμε αυτή την καλή εικόνα.

Ερώτηση: Ανταγωνιστική η Δόξα και με τον Μ. Α Ορφανίου και τον Βύρωνα, δυο ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία.

Τι σημαίνει αυτό;

Απάντηση: Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε και να αποσπάσουμε το σεβασμό από τον αντίπαλο. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι οι ίδιοι μας και να ξέρουμε ότι σε κάθε αγώνα μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια.

Ερώτηση: Φαίνεται ότι είναι μια καλή δουλεμένη ομάδα η Δόξα.

Απάντηση: Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Ότι τους ζητήσω το κάνουνε. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Είμαι ευχαριστημένος από το σημείο που είμαστε. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε να έχουμε καλή παρουσία. Το ευχάριστο είναι έχω πολλά παιδιά στην προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά. Και εγώ και η διοίκηση αλλά και τα ίδια τα παιδιά κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ερώτηση: Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η Δόξα αν δούμε ότι είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Συνήθως μια ομάδα που ανεβαίνει σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, δυσκολεύεται.  Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες για το τι θα συναντήσω αλλά τώρα σιγά- σιγά,  γνωρίζουμε την κατηγορία και φαίνεται ότι θα πάμε καλά.

Ερώτηση: Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα; Ήδη είναι στην πρώτη πεντάδα.

Απάντηση: Το πιο σημαντικό είναι να αποδίδουμε αυτό που μπορούμε και να μη φοβούμαστε κανέναν αντίπαλο. Απεναντίας θέλουμε να προκαλούμε φόβο στον αντίπαλο.

Ερώτηση: Φαίνεται ότι και ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια.  Είχε αρκετούς φιλάθλους στο Βερούλειο από τον Αμυγδαλεώνα.

Απάντηση: Απ` ότι είμαι ενήμερος πουλήθηκαν περίπου 200 εισιτήρια διαρκείας που είναι ρεκόρ για τα δεδομένα. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και χαίρεται για την Δόξα.  Ευχαριστούμε για το γεγονός ότι είναι δίπλα μας.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για τη μάχη της κορυφής;

Απάντηση: Κοιτάξτε παίξαμε με τον Βύρωνα και τον Μ.Α Ορφανίου που έδειξαν ότι είναι πολύ καλές ομάδες. Με τον Ορφέα ακόμη αλλά την έχω δει και είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή είναι πάρα πολύ καλές και ανταγωνιστικές. Πάμε για μάχη μέχρι τέλος για την άνοδο στη Γ` Εθνική.

 

 

Διαβάστε επίσης