ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΠΣΚ

 ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΠΣΚ

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Θωμάς Μαύρος και ο Λάκης Σημαιοφορίδης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που διεξάγονται στα γήπεδα της Ν. Περάμου και των Ελευθερών από την ΕΠΣ Καβάλας.

Δύο ποδοσφαιριστές που έγραψαν λαμπρή ιστορία με τις ομάδες τους, αλλά και με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018, στις 20:00 μ.μ. οι δύο παλαιοί άσοι θα βρίσκονται στο «Café Tsigkas» της Ν. Περάμου, όπου θα γίνει η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, Θωμά Μαύρου, με τίτλο «Ποιός, Ποιός, Ποιος, ο Μαύρος ο Θεός». Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο «Café Tsigkas» και να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπόσχεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να φιλοξενήσει στο μέλλον στην πόλη μας και άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Λάκης Σημαιοφορίδης, θέλοντας να δημιουργήσει τα σωστά πρότυπα ποδοσφαιριστών στους νεαρούς Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης