• 25 Απριλίου 2024,

Τι χρειάζεσαι όταν βρέχει …

 Τι χρειάζεσαι όταν βρέχει …

Το διήμερο της βροχής που ζήσαμε (Τετάρτη – Πέμπτη) λόγω ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ μας έπιασε έχω  την εντύπωση κομματάκι απροετοίμαστους.

Βλέπεις μετά από τόσο μεγάλο διάστημα ανομβρίας ξεχνάς τις βροχερές ημέρες και πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι.

Επειδή ο χειμώνας ο φετινός θα έχει και άλλα τέτοια διήμερα σήμερα αποφασίσαμε να σας θυμίσουμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε σε συνθήκες βροχής και δεν μιλάμε για μπόρες αλλά για μία κατάσταση που έχει διάρκεια.

Όταν γνωρίζεις από την προηγούμενη ότι έρχονται βροχές προσαρμόζεις και το ανάλογο ντύσιμο ξεκινώντας από τα παπούτσια που θα πρέπει να είναι φλατ και μπότες.

Φλάτ για να μην κάνεις κανά ψαλιδάκι σε κανα περαστικό και μπότες για να μην περάσει η βροχή στο εσωτερικό του ποδιού σου.

Έχεις μαζί σου πάντα ομπρέλα μαντζόβολη για να μπορείς να είσαι ευέλικτος και κάτω από στριμόκολες συνθήκες.

Το γράφω αυτό γιατί ορισμένοι όταν βρέχει βγαίνουν φόρα παρτίδα με κάτι ομπρέλες που είναι σαν αντίσκηνα , λες και από κάτω θα μπει κανάς λόχος ολόκληρος.

Και βέβαια όταν κυκλοφορείς με ομπρέλα αφήνεις τα υπόστεγα για τους απροστάτευτους που δεν έχουν κάτι άλλο για να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους.

Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορείς με ομπρέλα και να ψάχνεις και τα υπόστεγα.

Υπερβολή και πλεονεξία μαζί !

Σίγουρα τις ημέρες εκείνες χρειάζεσαι ένα ελαφρύ αδιάβροχο και βέβαια πάνω από όλα τις ημέρες εκείνες χρειάζεσαι υπομονή.

Η βροχή είναι ένα φαινόμενο που δοκιμάζει και τις αντοχές μας και την υπομονή μας εκτός και αν αποφασίσεις τις ημέρες που βρέχει να μην βγαίνεις καθόλου από το σπίτι.

Αν όμως βγεις να έχεις υπομονή και όσο μπορείς καλή διάθεση και ψυχολογία διότι οι βροχερές ημέρες ευνοούν τις καταθλιπτικές διαθέσεις τα νεύρα και τους τσακωμούς.

Δεν ειναι τυχαίο ότι περρισότεροι καυγάδες στους δρόμους μεταξύ οδηγών αλλά και μεταξύ οδηγών και πεζών γίνονται τις ημέρες που βρέχει.

 

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός χωρίς φαινόμενα τα οποία επιστρέφουν από Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ Δευτέρα – Τρίτη και Τετάρτη θα έχουμε νέο γύρο βροχών.

 

Μέχρι και το Big Brother τελευταίας γεννιάς θυμήθηκε ο ΣΚΑΙ που ια πλαισιώσει στο πρόγραμμα του με το έπαθλο για τον νικητή να είναι 100.000 ευρώ.

Η επιτυχία του παιχνιδιού που είναι δύσκολη γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την επιλογή των παικτών που θα μπούνε στο παιχνίδι.

 

Καλή σας ημέρα , καλό Σαββατοκύριακο και καλή αντάμωση το πρωί της Δευτέρας.

Να έχετε το νου σας και τα μάτια σας 14 γιατί οι καιροί παραμένουν , δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης