• 25 Απριλίου 2024,

Τηλεοπτικά είναι το Μουντιάλ του 3 εύρου!

 Τηλεοπτικά είναι το Μουντιάλ του 3 εύρου!

Μα είναι ο «FHOVOS» όνομα για καιρικό φαινόμενο ;

Αυτοί που δώσανε αυτό το όνομα στο  καιρικό φαινόμενο που μας απασχόλησε  το Σαββατοκύριακο έχουνε μεγάλη φαντασία και πρέπει να βλέπουν και πολλές ταινίες .

Η επιλογή του ονόματος ήταν 100% λάθος.

Πρώτον γιατί το φαινόμενο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και τζάμπα πανικοβάλανε ( για άλλη μια φορά τον κόσμο) και δεύτερον γιατί και έτσι να μην ήταν δεν δίνεις ποτέ σε ένα φαινόμενο ένα τέτοιο όνομα που στο άκουσμα του και μόνο προκαλεί αναστάτωση.

Όταν ακούει ο άλλος ότι έρχεται το καιρικό σύστημα «FHOVOS» νομίζει ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου.

Νομίζω ότι και οι ίδιοι καταλάβανε ότι αυτή την φορά ήταν υπερβολικοί και το αποσύρανε γρήγορα αυτό το όνομα.

Και για να το κλείσουμε το θέμα είναι σίγουρο ότι είμαστε πιο ΟΚ με ονόματα όπως «ΘΑΝΑΣΗΣ» «ΠΕΤΡΟΣ» κ.τ.λ.π.

Διότι θα πρέπει πάντα να επιλέγουμε ονόματα που δεν μας τσιτώνουν περισσότερο αλλά μας χαλαρώνουν και μας βοηθούν να παραμείνουμε ψύχραιμοι.

 

Τελικά εμπλέκεται ή όχι ο Πάτερ Αντώνιος σε όλα αυτά που είδαν το φως της επικαιρότητας και έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά των υπαλλήλων  αλλά και του ίδιου προς τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου ;

Το γεγονός ότι ο αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος  απαγόρευσε τον Πάτερ Αντώνιο να ιερουργεί μέχρι να διαλευκανθούν όλες αυτές οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται το ίδρυμα κάτι σημαίνει.

Τέλος θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και μία πολύ σοβαρή καταγγελία που έκανε στην διάρκεια κατάθεσης του ένας 19χρονος ο οποίος κατονόμασε τον  Πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση όσο διάστημα φιλοξενούταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

 

Αυτό το Αντ1 plus ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μεταδίδει τους περισσότερους αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ ;

Πως από τις δωρεάν μεταδόσεις όλων των αγώνων σε όλα τα προηγούμενα Μουντιάλ από τα κρατικά κανάλια περάσαμε στο Αντ1 Plus και στο 3ευρώ ;

 

Το γεγονός ότι το Μουντιάλ του Κατάρ που για πρώτη φορά διεξάγεται στην διάρκεια του χειμώνα (εκτός από το Κατάρ)   και της φουλ αγωνιστικής σαιζόν για τα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου χαρακτηρίζεται από τις πολλές και ηχηρές απουσίες μεγάλων ονομάτων κυρίως λόγω τραυματισμών «δείχνει» την λάθος επιλογή τουλάχιστον στην χρονική στιγμή της διεξαγωγής του κορυφαίου αθλητικού αυτού θεσμού.

 

Ο Θοδωρής ο Αθερίδης  έδωσε συνέντευξη σε μία Κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή και είπε μεταξύ όλων των άλλων ότι στην αρχή της πανδημίας νόμιζε ότι θα πεθάνουμε όλοι και του πονοκεφάλους που είχε εκείνη την περίοδο τους ξεπέρασε με αντικαταθλιπτικά χάπια !

 

Την κέρβερο σύζυγο του Πασχάλη , Αλίκη πως την είδατε προχθές βράδυ Σαββάτου   στην εκπομπή του ΜΕΓΚΑ ;
Χωρίς να πει ούτε ένα τραγούδι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο στούντιο όπου διεξαγόταν η εκπομπή και με τα κοφτές τις ματιές ( ξυραφιές) έδινε τον ρυθμό και τον τόνο στην εκπομπή.

Αν δεν έδινε το ΟΚ αυτή ο Πασχάλης δεν έκανε τίποτα.

Η γλώσσα του σώματος  και σε αυτή την περίπτωση ήταν αρκετή για να μας  σκανάρει  τον χαρακτήρα της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης