• 4 Μαΐου 2024,

Την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη ΒΦΛ

 Την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη ΒΦΛ

Μια φήμη που διαδόθηκε «αστραπιαία» από στόμα σε στόμα, ήταν λογικό χθες να γίνει είδηση και μάλιστα ευχάριστη. Αν και το ζήτημα της ΒΦΛ είναι ιδιαίτερα περίπλοκο, όλα όσα ακούμε μας προετοιμάζουν για ευχάριστες ως προς τους απολυμένους εξελίξεις. Οι οποίες αν οριστικοποιηθούν, θα ανακοινωθούν ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα! Πριν από το συνέδριο της Κυβέρνησης στην Κομοτηνή.

Μπορεί το συνέδριο να έχει σχέση, μπορεί και να μην έχει. Από κυβερνητικές πηγές γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αθήνα όπου θα προετοιμαστεί η συνεδριακή διαδικασία της Κομοτηνής. Λέγεται μάλιστα ότι ένα από τα θέματα της σύσκεψης είναι και το πρόβλημα του εργοστασίου των λιπασμάτων.

Παραδόξως το σωματείο δεν αντιδρά στις φήμες, δεν λέει το παραμικρό. Πολλοί εκ των 180 απολυμένων ωστόσο χαμογελούν με νόημα. Δείχνουν να γνωρίζουν τα συγκεκριμένα νέα, μα ούτε αυτοί εξηγούν τι έχει αλλάξει και τι θα αλλάξει. Στο τέλος της έρευνας οι προαναφερθείσες φήμες ισχυροποιούνται αν και ταυτόχρονα είναι αρκετά αόριστες.

Σημειώνουμε ότι τα σενάρια μέσω των οποίων θα φθάσουμε σε λύση του προβλήματος είναι δύο: Το πρώτο και πιθανότερο εμπλέκει τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης. Το δεύτερο περιγράφει την Κυβέρνηση να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για όσα γίνονται μεταξύ απολυμένων και εταιρίας!

Διαβάστε επίσης