• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 Έντονες είναι οι φήμες ότι επίκειται λύση στο πρόβλημα της ΒΦΛ. Πρόκειται για φήμες των τελευταίων ημερών που περιέργως δεν σχολιάζονται καθόλου από τους απολυμένους. Με έμμεσο τρόπο οι φήμες επιβεβαιώνονται από την Κυβερνητική πλευρά, γίνεται αναφορά σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην Αθήνα υπό τον Υπουργό Γιάννη Δραγασάκη. Άλλες πηγές ωστόσο κάνουν λόγο για απευθείας διαπραγμάτευση του σωματείου με την εταιρία.

 

Μάλλον από αύριο ξαναρχίζουν τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Η επιδιόρθωση των μηχανών του πλοίου «Άγιος Παντελεήμονας» θα αργήσει κι έτσι τα δρομολόγια θα εκτελεί προσωρινά άλλη εταιρία. Έληξαν χθες οι καταλήψεις Λυκείων στην Ελευθερούπολη και την Καβάλα. Ισχυρή δυναμική μέσω συγκεκριμένων και πολλών υποστηρικτών παρουσιάζει στο Νομό η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για τον φορέα της Κεντροαριστεράς. Αρνητικά φαίνεται να απαντά ο Δήμος Καβάλας στο αίτημα γονέων και κηδεμόνων το 6ο Νηπιαγωγείο να λειτουργήσει στο κτίριο του παιδικού σταθμού των Σφαγείων.

 

Η Επιτροπή Σχεδίου πόλης γνωμοδότησε θετικά σε αιτήματα 3 οικοπεδούχων στο Περιγιάλι για εισφορά σε γη αντί σε χρήμα. Τελική απόφαση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο. Με απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή δρομολόγησε έργο στη στέγη του κλειστού Κολυμβητηρίου. Τη Δευτέρα στο Λούσυ έκθεση φωτογραφίας της Περιφέρειας με έργα που χρηματοδοτήθηκαν από ευρωπαϊκά προγράμματα. 14 υποψηφίους του παρουσίασε χθες ο Μάρκος Δέμπας. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου με προτάσεις για επιπλέον ενέργειες υπέρ της ανακύκλωσης στο Δήμο Καβάλας. Συνελήφθη 34χρονος που κατηγορείται για διάρρηξη καταστήματος.

 

Επιμελητήριο και Δικηγορικός Σύλλογος οργανώνουν αύριο το πρωί ημερίδα με θέμα την άμυνα του φορολογούμενου στη διοικητική δίκη. Αύριο το απόγευμα στο Ιμαρέτ εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Επιστημόνων με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα. Την Κυριακή στη Νέα Πέραμο η γιορτή του τσίπουρου.

 

Με ερωτηματικό τον Κεϊτά ο ΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής στις Σέρρες όπου αντιμετωπίζει το Σκούταρι. Ο Βαγγέλης Παππάς πρόεδρος στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης. Ο Σάκης Τσιρονίδης νέος προπονητής στον Άρη Ζυγού.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης