Την Παρασκευή η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

 Την Παρασκευή η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πέραμο η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου.

Η Νέα Πέραμος παίρνει σκυτάλη μετά τη Νέα Ηρακλείτσα και την Παραλία Οφρυνίου. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η γιορτή φέτος θα γινόταν στην Ελευθερούπολη όμως οι διοργανωτές άλλαξαν την τοποθεσία πριν από λίγες μέρες. Στην 3η γιορτή αθλητισμού θα βραβευτεί αρχικά ο Δημήτρης Ψωμόπουλος, γνωστός διαιτητής που πριν από λίγο καιρό με την ειδικότητα του ναυαγοσώστη έσωσε ανθρώπινη ζωή στους Αμμολόφους.

Στη συνέχεια στις ειδικές βραβεύσεις θα τιμηθούν ο ΓΣΕ για την  ιστορική άνοδο στην Α2 κατηγορία και οι πρώτοι παράγοντες που ίδρυσαν το σύλλογο το 1984,  η σπουδαία ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης τη δεκαετία του `60, ο μεγάλος άσσος Στάθης Τριανταφυλλίδης που ξεκίνησε από τον Ορφέα πήγε στον ΑΟΚ και στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητής του kick boxing και την Πυγμαχίας Γιάννης Στοφορίδης για τη φιλανθρωπική του δράση, ο επί σειρά ετών γιατρός και φίλαθλος  του Ορφέα Ελ Χρήστος Ντουμάνης.

Ακόμη θα βραβευτούν για την παρουσία τους το 2019, οι αθλητές στίβου του ΟΚΑΚ: Γαβριήλ Αραμπατζής,  Πάνος Χατζηεμμανουήλ,   Γιώργος Βουλγάρογλου, Ισμήνη  Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Ελευθεριάδης.   Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Παγγαίου: Αετός Οφρυνίου, Μ. Α Ορφανίου, Βρασίδας Νέας Περάμου, Κεραυνός Ελευθερών, Αστέρας Φωλιάς.  Ο διαιτητής ποδοσφαίρου Φώτης Καμπερίδης, ο κολυμβητής του ΝΟΚ Στέφανος Λυρόπουλος, από το χώρο  του τένις η Ευγενία Σίσκου- Στρατηλάτη, η Ελένη Χατζηαβραάμ, ο Νίκος Χατζηαβραάμ,   ενώ από το χώρο της Πυγμαχίας η Ραφαέλα Αραμπατζή, ο Δημήτρης Βορδοναράκης, ο Σπύρος Μαρκόπουλος και από το χώρο του γυναικείου  μπάσκετ η Μαρία Αραμπατζή. Αξιοσημείωτο η βράβευση των Runners (συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου)  του Δήμου Παγγαίου που στέλνουν το μήνυμα για καθημερινή άθληση απ` όλους.  Σημειώνουμε ότι όλοι αυτοί που θα βραβευτούν είναι δημότες Παγγαίου.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Τάσος Πατσίδης, η Κατερίνα Δεληγιαννάκη και η Νατάσα Θεοδοσίου  ενώ θα γίνει  ειδική αναφορά στην εξαιρετική διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο Μπάσκετ που διοργανώθηκε στην Ελευθερούπολη στις αρχές Μαΐου  αλλά και στην ανάδειξη του Δήμου Παγγαίου ως Αθλητική Ευρωπαϊκή πόλη για το 2019.  Τέλος η φιλαρμονική του Δήμου Παγγαίου πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της γιορτής θα παιανίσει γνωστές επιτυχίες.

 

Διαβάστε επίσης