Τις Χειμερινές εκπτώσεις προετοιμάζουν οι επαγγελματίες της αγοράς

 Τις Χειμερινές εκπτώσεις προετοιμάζουν οι επαγγελματίες της αγοράς

Τη Δευτέρα 13 Γενάρη αρχίζουν οι Χειμερινές εκπτώσεις και στην αγορά της Καβάλας. Εφόσον οι γιορτές πέρασαν, οι επαγγελματίες στρέφονται –θέλουν δε θέλουν- προς τις εκπτώσεις. Περιμένουν «αποζημίωση» μιας και η κίνηση τις γιορτές ήταν κατώτερη και των περιστάσεων και του αναμενομένου. Οι προετοιμασίες για τις εκπτώσεις άρχισαν. Όπως φαίνεται οι μικρομεσαίοι θα μπουν δυνατά σε αυτές μιας και γνωρίζουν ότι τα δεδομένα άλλαξαν. Οι πρώτες μέρες της ίδιας περιόδου θα είναι και οι πιο καθοριστικές. Ατύπως εκπτώσεις ήδη γίνονται, θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο οι σχετικές πινακίδες και ανακοινώσεις θα εμφανιστούν στις βιτρίνες από τις 13 Γενάρη και μετά.

Η κίνηση στην αγορά παραμονές της Πρωτοχρονιάς ήταν μικρή. Όπως άλλωστε και πριν από τα Χριστούγεννα. Κι αυτό ήταν αναμενόμενο, εδώ που έφθασαν τα πράγματα. Η αγορά θα προσαρμοστεί στις Χειμερινές εκπτώσεις μέσω των οποίων θα οδηγηθεί στην Άνοιξη.

Στο μεταξύ χθες ο Εμπορικός Σύλλογος εγκαινίασε μια νέα επικοινωνία και με την κοινωνία και με τα μέλη του. Εξέδωσε ανακοίνωση για τα πεπραγμένα (δραστηριότητες) του προηγούμενου μήνα.

Διαβάστε επίσης