Το αδιαχώρητο στην πίτα των εφέδρων

 Το αδιαχώρητο στην πίτα των εφέδρων

Σήμερα το πρωί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση για το 2019 του δραστήριου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας. Επρόκειτο για την κοπή της βασιλόπιτας και η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη έτσι ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε ασφυκτικά από μέλη του Συνδέσμου, τις οικογένειές τους και φυσικά από πλήθος υποψηφίων των επικείμενων εκλογών.

Η εκδήλωση άνοιξε με την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία του προέδρου Γιάννη Κελγιώργη, ο οποίος προχώρησε στον απολογισμό της δραστηριότητας του Συνδέσμου για το 2018, ενώ αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις του 2019. Κάθε μέλος του Συνδέσμου έλαβε το σχετικό έντυπο με αναλυτικό και συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων.

Ο Σύνδεσμος που είναι από τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα ετοίμασε πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλο το 2019, οι περισσότερες εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο, δηλαδή την τριμηνία Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Για τον Φεβρουάριο εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας θα υπάρξει εκπαίδευση των εφέδρων αξιωματικών στις πρώτες βοήθειες με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε αρκετή ώρα πριν την έναρξη. Οι έφεδροι αξιωματικοί της Καβάλας, όλων των ηλικιών, προσήλθαν μαζικά, πολλοί συνοδεύοντας τις συζύγους τους και πολλοί με τις οικογένειές τους, ακόμη και με μικρά παιδιά. Τακτοποιούνταν οικονομικά προς όφελος του ταμείου του Συνδέσμου, ενώ προσφέρονταν καφές και κεράσματα – πρωινό.

Η εκδήλωση άρχισε αμέσως μόλις έφτασε στην αίθουσα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος. Νωρίτερα είχαν αφιχθεί οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών, καθώς και πλήθος υποψηφίων των επικείμενων τοπικών εκλογών. Τη χθεσινή εκδήλωση, η οποία ήταν άριστα προετοιμασμένη από τη διοίκηση του Συνδέσμου, παρακολούθησαν ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Γιάννης Παναγιωτίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μπάμπης Κουφατζής, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης, η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη, ο Μάκης Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Ιωαννίδου, κ.α. Εκεί βρέθηκε επίσης η ηγεσία της 20ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων.

 

Διαβάστε επίσης