• 20 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Κετσιεμενίδη και αποτελέσματα, βαθμολογία στον 1ο όμιλο

 Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Κετσιεμενίδη και αποτελέσματα, βαθμολογία στον 1ο όμιλο

Αναλυτικά είπαν.

Παύλος Δερμιτζάκης: « Ηταν ένα σημαντικό,  τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πάρα πολύ καλές που σίγουρα δικαιολογούν τη βαθμολογική θέση  την οποία βρίσκονται. Ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι είδε δύναμη, είδε πάθος ενώ τακτικά και οι δυο ομάδες προσπαθήσανε με το δικό τους τρόπο να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, έλειψαν τα γκολ. Ο ΑΟΚ και ο Νέστος έχουν σχεδόν το ίδιο στυλ παιχνιδιού.  Από την πλευρά μας είχαμε μόνο στόχο τη νίκη. Ημασταν αποφασισμένοι ενώ στο Α` μέρος ήταν μοιρασμένο παιχνίδι. Οι πολλές διακοπές δεν επέτρεπαν τις δυο ομάδες να βρουν ρυθμό. Από αυτό χάναμε περισσότερο εμείς.  Έγιναν λίγες ευκαιρίες στο Α` μέρος ενώ ο Νέστος μας απειλούσε με τις στατικές φάσεις. Στο Β` μέρος πριν και μετά την αποβολή πήραμε μέτρα στο γήπεδο και φορτώσαμε την περιοχή με παίκτες που είναι ικανοί και στο ψηλό επίπεδο.  Προσπαθήσαμε κυρίως από τα άκρα να βάλουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Ο Νέστος είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και ο Αθανασίου ήταν καθοριστικός παράγοντας με τις αποκρούσεις που έκανε. Επίσης δεν είχαμε τύχη.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.  Ηταν πολύ συγκεντρωμένοι πάνω στο πλάνο που ακολουθήσαμε. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στο Νέστο, προσωπική μου άποψη κατά μεγάλο ποσοστό η βαθμολογική θέση που κατέχει οφείλεται στον Κυριάκο(Κετσιεμενίδης), που είναι ένας προπονητής πολύ συγκεντρωμένος.  Αυτή η  προσπάθεια φυσικά γίνεται από τη διοίκηση και τους παίκτες. Εύχομαι και οι δυο ομάδες να είναι του χρόνου σε άλλη κατηγορία» .

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Ευχαριστώ την ομάδα της Καβάλας για τη φιλοξενία που είχαμε κόντρα σε όλα αυτά που ακούγαμε. Ηταν υπέροχη φιλοξενία και από τον κ. Δερμιτζάκη.  Ηταν πολύ ευχάριστο που είχε πολύ κόσμο. Προσπαθήσαμε και οι δυο ομάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο.  Είχε ένταση το παιχνίδι και δύναμη, αφού έπαιζαν οι δυο πρωτοπόροι.  Η Καβάλα ήθελε το αποτέλεσμα γιατί θέλει να καλύψει τη διαφορά. Εμείς είχαμε συνοχή στις γραμμές, προσπαθήσαμε να κόψουμε τις υπεραρυθμίες που βγάζει η Καβάλα κυρίως στις επιθέσεις από τα πλάγια και τη μετάβαση που έχει. Σε αυτό δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στο Β` μέρος μείναμε με παίκτη λιγότερο και ήταν φυσιολογικό να γυρίσουμε πίσω για να κρατήσουμε την ισοπαλία που μας βόλευε. Η Καβάλα μας πίεσε πήρε πολλά μέτρα μέσα στο γήπεδο.  Ημασταν ικανοί που μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ, ιδίως ο τερματοφύλακας μας. Παίξαμε με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Καβάλα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι για μας ένα αποτέλεσμα που κρατάει τη διαφορά των 4 βαθμών.  Συνεχίζουμε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη με 8 αγωνιστικές»

*Πολυτιμότερος του ΑΟΚ στο παιχνίδι σύμφωνα με τη ψηφοφορία των αθλητικογράφων που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ο Κώστας Μαρκόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 09/02

Αετός Ορφανού – Αλέξανδρος Κιλκίς  0-0

Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός  1-0 (79′ Χαλπέτης πεν.)

Κυριακή 10/2

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου: ο-1 (45+ Ζιγκερίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 3-3 (49′ Ερκάν, 77′ Κυριακόπουλος, 87′ Στοΐνοβιτς / 45, 51 Μαρασλής, 58′ Δεδελούδης)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης: 0-2 (74′ Πασχαλάκης, 79 Χασάνογλου)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου –  Α.Ε. Καλαμπακίου: 0-1 (12′ Στάικος)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης: 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 46 (37-10)

——————————————-

2. Α.Ο.Καβάλα 42 (39-4)

——————————————-

3. Αετός Ορφανού 32 (30-17)

4. Απόλλων Παραλιμνίου 30 (20-13)

5. Πανσερραϊκός  29 (29-17)

6. Άρης Αβάτου 28 (18-13)

7. Ορφέας Ξάνθης 28 (24-20)

8. Κεραυνός Πέρνης 27 (17-13)*

9. Αλέξανδρος Κιλκίς 26 (17-11)

——————————————-

10. ΑΕ Καλαμπακίου 19 (9-18)

11. Εθνικός Αλεξ/πολης 12 (16-34)

12. ΠΑΟΚ Κοσμίου 10 (15-38)

13. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-43)*

14. Εθνικός Σιδηροκάστρου 10 (8-33)

 

Διαβάστε επίσης