Το μποστάνι της Ελένης

 Το μποστάνι της Ελένης

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι ασχολούταν με το μπούστο της Ελένης τώρα πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με το μποστάνι της Ελένης που της δίνει πολλούς και αγνούς καρπούς.

Βιολογικά προϊόντα απο την μάνα γή και το μποστάνι της Ελένης, στον επίγειο της παράδεισο , τα Άχλα της Άνδρου όπου βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο για να γεμίζει τα καλάθια της και να τα διαφημίζει μέσω του instagram στους διαδικτυακούς της φίλους.

Βέβαια θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή στο instagram η Ελένη να ανεβάσει και όλους αυτούς που ασχολούνται με το μποστάνι έτσι ώστε να πηγαίνει η κυρία κάθε Σαββατοκύριακο και να γεμίζει τα καλάθια της.

Αν και τα καλάθια ακόμα είμαι σίγουρος οτι άλλοι τα γεμίζουν.

Απλά την Ελένη την φωνάζουν για τις φώτο.

Φασολάκια , μελιτζάνες, ντοματάκια και ένα σωρό άλλα προϊόντα απο το μποστάνι της Ελένης.

Για τον λόγο αυτό και κάθε Παρασκευή η Ελένη μετά το τέλος της εκπομπής της τρέχει στην Ραφήνα για να πάρει το καράβι της γραμμής και να βρεθεί στο αγαπημένο της νησί και στο αγαπημένο της μποστάνι.

Η πρωτοβουλία του Τσίπρα για το Κυπριακό φαίνεται οτι παίρνει σάρκα και οστά με το ραντεβού που έχει κλειστεί σε ουδέτερο έδαφος με τον τούρκο ηγέτη Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τσίπρας κατεβαίνει στο ραντεβού για το Κυπριακό και ο Ερντογάν για να τον πείσει να εκδόσει τους στρατιωτικούς που ζητήσανε άσυλο στην χώρα μας το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Είναι διαφορετικοί οι στόχοι των δύο πολιτικών άσχετα αν η αφορμή για το ραντεβού είναι η λύση του Κυπριακού.

Παρά το γεγονός οτι οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν φύγει απο την Αθήνα οι Ευρωπαίοι δηλώνουν ευχαριστημένοι απο την πορεία των διαπραγματεύσεων και παραμένουν αισιόδοξοι οτι μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο στο Eurogroup της 5ης του Δεκέμβρη.

Αυτό σημαίνει οτι είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και μπορούμε να παλέψουμε ένα ολόκληρο μήνα για την μείωση του χρέους.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βόλου που θα είναι το πιο ψηλό δέντρο στην Ελλάδα θα ανάψει οΣάκης ο Ρουβάς που θα βρεθεί εκεί για τις εκδηλώσεις που θα σηματοδοτήσουν  την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Καταλαβαίνετε οτι ο Σάκης για την παρουσία του αυτή θα πάρει αρκετά χρήματα αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον Δήμο Βόλου που ευελπιστεί να γίνει φέτος τα Χριστούγεννα ένα απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

Πρόβλημα όμως φαίνεται να υπάρχει μεταξύ Ευρωπαίων και ΔΝΤ και είναι πολύ πιθανό τελικά το ταμείο να μην συμμετάσχει στο 3ο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό οι Ευρωπαίοι ετοιμάζουν το plan b σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό βέβαι όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι καλή εξέλιξη για εμάς που στο Διεθνές Ταμείο είχαμε βρεί τους μοναδικούς συμμάχους στην μάχη για την μείωση του χρέους.

Αν τους χάσουμε και αυτούς θα έχουμε πρόβλημα αφού ο Σόϊμπλε θα κάνει οτι θέλει.

Ο Βόλος φέτος τα Χριστούγεννα με Σάκη Ρουβά και εμείς με ένα λαβύρινθο που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Καβάλας και σύμφωνα με τους ειδικούς θα δημιουργήσει ένα εορτασιτκό κλίμα στην καρδιά της πόλης.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ένας λαβύρινθος με τις γιορτές των Χριστουγέννων αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Πάντως φέτος δεν θα έχουμε ούτε το παγοδρόμιο.

Είναι γεγονός οτι στις εκδηλώσεις τις εορταστικές και κυρίως αυτές των Χριστουγένννων έχουμε μείνει πίσω και θα πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών προκειμένου να βγούμε μπροστά και απο αυτούς που όλα τα προηγούμενα χρόνια κάνανε με τις εκδηλώσεις που διοργανώνανε την διαφορά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης