• 19 Μαΐου 2024,

Το χιόνι της “Avgis” που δεν ήρθε ποτέ ! – Τους μείνανε οι αλυσίδες …

 Το χιόνι της “Avgis” που δεν ήρθε ποτέ ! – Τους μείνανε οι αλυσίδες …

Τελικά το καιρικό φαινόμενο «Avgi” τους έκανε την ντρίπλα και ακόμα ψάχνουν οι  Αθηναίοι να βρούνε το χιόνι στα Βόρεια Προάστια.

Η εξέλιξη του φαινομένου για το οποίο μας μιλάγανε από την προηγούμενη εβδομάδα ανάγκασε αρκετούς μετεωρολόγους να βγούνε προχθές Τρίτη και να αναγνωρίσουν την αστοχία των προβλέψεων τους την οποία όμως χρεώσανε στην ανεπάρκεια των μετεωρολογικών σταθμών που δεν δώσανε τις επαρκείς πληροφορίες για μία πιο ασφαλή πρόβλεψη.

Τα  τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας  που επίσης μας πρήξανε ( τα ούμπαλα) με την “Avgi” και το χιόνι που θα έφερνε μαζί της αναγκάστηκαν να στείλουν τους ρεπόρτερ τους για μερικά πλάνα με νιφάδες στο Πήλιο και στα Βίλια.

Μιλάμε για μεγάλο χουνέρι.

Είναι σα να σου λένε από την Δευτέρα ότι την Παρασκευή θα φάμε φασολάδα και την Παρασκευή του πρωί να σου λένε τελικά αρακάς !

 

Και από εκεί που η επιδείνωση του καιρού έπαιζε πρώτη είδηση σε όλα τα δελτία ειδήσεων ξαφνικά άλλαξε η ατζέντα και πρώτη είδηση είναι οι συλλήψεις που σχετίζονται με την Greek Mafia.

 

Όσο αφορά βέβαια την δική μας περιοχή όπως είχαμε γράψει εδώ και ημέρες δεν έπεσε όχι νιφάδα χιονιού αλλά ούτε σταγόνα βροχής.

Όλες τις ημέρες της “Avgis” την βγάλαμε με λιακαδούρες και κρύο γιατί είμαστε και στην καρδιά του χειμώνα.

Αν δεν κάνει τώρα κρύο πότε θα κάνει ;

 

Μακάρι να χιόνιζε και να χιόνιζε αρκετά και  στην δική μας Περιφέρεια για να βγάλουμε το καλοκαίρι που αναμένεται να είναι πολύ καυτό.

Θα μας διαλύσουν και το ερχόμενο καλοκαίρι οι καύσωνες.

Μία πρώτη γεύση πήραμε το περασμένο καλοκαίρι που μετά τις 15 Ιουλίου βράσαμε.

 

Για τους επικοινωνιολόγους του Μητσοτάκη και την σωστή δουλειά που κάνουν από τότε που έγινε πρωθυπουργός  τα έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές.

Προχθές ο πρωθυπουργός βγήκε και δήλωσε ότι οι αγρότες που διαμαρτύρονται έχουν δίκιο προκαλώντας την αμηχανία τους.

Καταλαβαίνετε ότι όταν ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών ξεκινάει με μία τέτοια δήλωση από την πλευρά της πολιτείας είναι θέμα χρόνου η εκτόνωση της κατάστασης.

Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που βγαίνει στην διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων και δηλώνει ότι οι αγρότες έχουν δίκιο.

 

Χωρίς βροχές όλη αυτή η εβδομάδα και μετά την αναχώρηση της “Avgis”.

 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω, δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ .

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες …

Και που θα την βρεις Ελίζαμπεθ μου τι θα γίνει ;

Η ζημιά έγινε !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης