• 26 Απριλίου 2024,

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων Ιωσηφίδη- Τι λέει για όσους του κουνούν το δάκτυλο

 Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων Ιωσηφίδη- Τι λέει για όσους του κουνούν το δάκτυλο

Η συνέντευξη του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στο ράδιο Πρωινή συζητήθηκε αφού ο αντιπεριφερειάρχης αποδείχθηκε ιδιαίτερα «αιχμηρός» προς πάσα κατεύθυνση. Δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος της.

Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του κ. Ιωσηφίδη για άτομα που δεν είναι με τη ΝΔ, ήταν αντίπαλοι των ψηφοδελτίων της το 2014 και τώρα απειλούν. Κατά πάσα πιθανότητα εννοεί υποψηφίους του κ. Μέτιου: «… υπάρχουν άνθρωποι που το 2014 ήταν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, άνθρωποι που μίλησαν για κρεμάλες! Άνθρωποι που υποστήριζαν ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί θα μας κουνήσουν το δάκτυλο; Άνθρωποι που το 2014 ήταν αριστερά και δεξιά θα μας κουνήσουν το δάκτυλο;».

Τέλος για τον Χριστόδουλο Τοψίδη είπε: « Αφού δεν υπήρξε ένα μεγάλο πολιτικό στέλεχος να μπει μπροστά και να πάρουμε την Περιφέρεια πρότεινα τον κ. Τοψίδη. Έναν άνθρωπο της αγοράς. Έναν άνθρωπο που θα μπει μπροστά να συσπειρώσει τον χώρο. Είδα στο πρόσωπο του έναν δυναμικό επιχειρηματία, έναν δυναμικό νέο άνθρωπο που κατάγεται από τον ακριτικό Έβρο. Έναν πετυχημένο πρόεδρο του Επιμελητηρίου που παίρνει σαρωτικά ποσοστά κι επανεκλέγεται. Πλέον δεν υπάρχουν αντίπαλοι του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου. Έναν άνθρωπο που μπόρεσε να με πείσει. Έναν άνθρωπο που έρχεται στην Καβάλα κάθε μέρα. Περπατά την περιφέρεια κάθε μέρα. Κι όχι για να μαλώνει. Έναν άνθρωπο που έχει μαζέψει την αφρόκρεμα των στελεχών της παράταξης κι έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στον κεντροαριστερό χώρο».

Διαβάστε επίσης