«Το διαδίκτυο δεν αναπληρώνει το δια ζώσης θέατρο»

 «Το διαδίκτυο δεν αναπληρώνει το δια ζώσης θέατρο»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Παλλάδιο» η πρώτη συνέντευξη τύπου σχετική με θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Φιλίππων. Πολλά προηγούμενα χρόνια οι συνεντεύξεις τύπου ήταν καθιερωμένες, μία σχεδόν για κάθε θεατρική παράσταση του θεσμού.

Αυτό τελευταία περιορίστηκε, πέρσι λόγω κορωνοϊού δεν υπήρξε καμία συνέντευξη τύπου. Φέτος η πρώτη είναι αυτή στην οποία θα αναφερθούμε. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνέντευξη τύπου δόθηκε από τους εκπροσώπους του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, για την παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη.

Η παράσταση θα δοθεί σήμερα το βράδυ στο αρχαίο θέατρο. Παρέστησαν εκ μέρους του φεστιβάλ ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θοδωρής Γκόνης. Οι εκπρόσωποι του Κρατικού Θεάτρου και της παράστασης πολλοί.

Σημασία έχουν τα λόγια του καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού κ. Νίκου Κολοβού. Όπως είπε ο κόσμος περιμένει τις παραστάσεις περίπου 1,5 χρόνο τώρα. «Το διαδίκτυο δεν αναπληρώνει τη δια ζώσης διαδικασία» τόνισε. Χαρακτήρισε την παράσταση ως τη ναυαρχίδα του Κρατικού φέτος και το σύνολο «φοβερά καλοκουρδισμένο».

Διαβάστε επίσης