Το ειδικό σχολείο της Ν. Καρβάλης που από τον Ιούλιο δεν θα έχει διευθυντή!

 Το ειδικό σχολείο της Ν. Καρβάλης που από τον Ιούλιο δεν θα έχει διευθυντή!

Ολοκληρώθηκε προχθές η διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης νέων διευθυντών στα σχολεία του Νομού Καβάλας. Πρόβλημα αναμένεται να υπάρξει μόνο σε ένα από αυτά.

Για το οποίο δεν κατατέθηκε καμία αίτηση, με αποτέλεσμα η θέση του νέου διευθυντή να είναι κενή. Πρόκειται για το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας (ΕΕΕΕΚ Καβάλας). Με έδρα τη Νέα Καρβάλη, στους χώρους του πρώην Εκκλησιαστικού Λυκείου.

Δυστυχώς κανείς εκπαιδευτικός δεν δήλωσε προτίμηση στο συγκεκριμένο σχολείο. Όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα της Δευτεροβάθμιας Καβάλας, το σχολείο δεν έχει νέο διευθυντή. Το ίδιο πρόβλημα υπήρξε και σε άλλα ειδικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα.


Με απόφαση που έλαβε χθες Πέμπτη 20 Απριλίου το Υπουργείο Παιδείας, όρισε τα εξεταστικά κέντρα των προσεχών Πανελληνίων Εξετάσεων. Στο Ν. Καβάλας η απόφαση περιλαμβάνει 11 σχολεία στα οποία οι μαθητές θα κληθούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις: 1o, 2o, 3o, 6o ΓΕΛ Καβάλας. ΓΕΛ Κρηνίδων, Ελευθερούπολης, Ποδοχωρίου, Ν. Περάμου, Χρυσούπολης, Λιμένα Θάσου, Λιμεναρίων Θάσου.

Διαβάστε επίσης