Το Επιμελητήριο στην έκθεση της Ξάνθης

 Το Επιμελητήριο στην έκθεση της Ξάνθης

Το Επιμελητήριο Καβάλας, είχε αρχικά αποφασίσει να μη λάβει μέρος, στην έκθεση που οργανώνει αυτή την εβδομάδα το Επιμελητήριο της Ξάνθης. Στη συνέχεια επικράτησαν καλύτερες δεύτερες σκέψεις κι έτσι το Επιμελητήριο Καβάλας, νοίκιασε περίπτερο στην έκθεση της Ξάνθης, που εγκαινιάζεται αύριο, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στη γειτονική πόλη, στις 26 Μαρτίου.

Το γεγονός που δημιούργησε επιφυλάξεις στο Επιμελητήριο της Καβάλας, έχει σχέση με την 2η έκθεση του επιμελητηρίου Ξάνθης, σε χρονικό διάστημα, μικρότερο των 12 μηνών. Παρά ταύτα για λόγους καλής γειτονίας το Επιμελητήριο της Καβάλας θα είναι στην έκθεση της γειτονικής πόλης, φιλοξενώντας στο περίπτερό του διάφορες τοπικές επιχειρήσεις που ήδη έδειξαν ενδιαφέρον.

Στην έκθεση της Ξάνθης θα αρχίσει η προβολή της έκθεσης του Επιμελητηρίου Καβάλας, της 25ης έκθεσης Καβάλα EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, 6 με 11 Οκτωβρίου.

Στο Επιμελητήριο υπάρχει αισιοδοξία για την επιτυχία κι αυτής της έκθεσης. Σιγά – σιγά αναζητούνται εκθέτες, γίνονται επαφές με τοπικές και όχι μόνο επιχειρήσεις.

Ας δούμε ειδικότερα τώρα ποιοι θα βρίσκονται στο περίπτερο του Επιμελητηρίου της Καβάλας, στην έκθεση της Ξάνθης. Πρώτα – πρώτα θα είναι εκεί το προσωπικό του Επιμελητηρίου της Καβάλας. Θα βρίσκονται επίσης με διάφορους τρόπους με προϊόντα ή φυλλάδια, η Ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Καβάλας, εταιρία με καλλυντικά, φυτικά προϊόντα. Θα είναι επίσης εκεί με προϊόντά τους ή φυλλάδιά τους οι εταιρίες Μικρός Μύλος, Αλλοτινό, Αδελφοί Ιατρόπουλοι, Ανελκυστήρες Σταματιάδη, η εταιρία του Κυριάκου Ραφαήλ, η Δημωφέλεια, που θα επιδιώξει τουριστική προβολή. Με έντυπα θα έχουν παρουσία στο περίπτερο του επιμελητηρίου Καβάλας και τα ξενοδοχεία της Θάσου μέσω του Συνδέσμου Ξενοδόχων του νησιού.

Εν τω μεταξύ το Επιμελητήριο Καβάλας πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα, μία ακόμη εκδήλωση με τη βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, και η Ελληνική Αστυνομία – Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα

«Ηλεκτρονικό Έγκλημα στις συναλλαγές»,

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/03/2017 και ώρα 17:30 στο Επιμελητήριο Καβάλας, Ομονοίας 50 Καβάλα.

Ομιλητές της εκδήλωσης:

-Α/Υ Αθανάσιος Χαλκιάς, Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος

-Α/Β Δημήτριος Σαραφίδης, Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος».

 

Διαβάστε επίσης