• 8 Μαΐου 2024,

Το Επιμελητήριο υποσχέθηκε βοήθεια στον ΑΟΚ αλλά δεν την έδωσε ποτέ

 Το Επιμελητήριο υποσχέθηκε βοήθεια στον ΑΟΚ αλλά δεν την έδωσε ποτέ

Σοβαρό επεισόδιο έγινε πριν λίγη ώρα στο γραφείο του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκου Δέμπα. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ στη συζήτηση μεταξύ του κ. Δέμπα και των παραγόντων του ΑΟΚ.

Αυτοί τον επισκέφθηκαν σήμερα ζητώντας του την οικονομική βοήθεια που τους υποσχέθηκε το Νοέμβρη του 2019! Ο κ. Δέμπας όχι μόνο δήλωσε αδυναμία στην υλοποίηση της υπόσχεσης (η οποία τόσο καιρό ήταν σίγουρη αλλά δεν υλοποιούνταν) αλλά φέρεται να συμπεριφέρθηκε άσχημα προς την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟΚ. Παραλίγο να συμβεί σοβαρότερο περιστατικό.

Στη φωτογραφία οι δύο πλευρές όταν τον Νοέμβρη του 2019 είχε γίνει συνάντηση και είχε δοθεί υπόσχεση στήριξης του ΑΟΚ από τον φορέα.

Στο ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου (Νοέμβρης του 2019) ο κ. Δέμπας είχε δηλώσει:

«Καλωσορίζουμε την ομάδα και τα στελέχη του ΑΟΚ που πραγματικά μας κάνει υπερήφανους. Πραγματικά δίνει φέτος έναν μεγάλο αγώνα για να ανέβει κατηγορία. Εχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα χρειάζεται η ομάδα μας.

Μια ομάδα που καθημερινά ακούγεται για αυτά τα οποία κάνει. Μας έχει κάνει υπερήφανους ο ΑΟΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στην κατηγορία που συμμετέχει. Χρειάζεται η στήριξη του κόσμου στον ΑΟΚ που δίνει έναν αγώνα πολύ δύσκολο σε αυτή την κατηγορία. Σαν Επιμελητήριο θέλαμε να έχουμε αυτή τη συνάντηση για να δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Με τον ΑΟΚ όπως και πέρσι είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε την ομάδα. Νομίζω και φέτος θα δούμε πως μπορούμε να είμαστε δίπλα στον ΑΟΚ. Με τον ΑΟΚ ακουγόμαστε παντού. Παίζει με ομάδες σε όλη τη χώρα. Είναι και για μας μια διαφήμιση για την πόλη μας και την περιοχή μας.

Δεν μπορεί το Επιμελητήριο να μην είναι δίπλα σε μια ομάδα ιστορική με κάποιον τρόπο».

Διαβάστε επίσης