Το επιτελείο της διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

 Το επιτελείο της διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

Το απόγευμα της Δευτέρας 22/1 ανακοινώθηκε επίσημα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η τοποθέτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Κώστα Σιμούδη ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Εξέλιξη αναμενόμενη.

Κάλυψη της κενής θέσης «εκ των έσω». Δηλαδή με την προαγωγή αστυνομικού υποδιευθυντή που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα σε όλο το Ν. Καβάλας. Ο κ. Σιμούδης που έχει τη γενικότερη εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, εργάστηκε επί σειρά ετών και ως Διοικητής Ασφαλείας.

Η απόφαση που τον τοποθετεί Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας σχολιάστηκε θετικά. Αυτό φάνηκε και χθες όταν και δέχθηκε πολλές ευχές τόσο τηλεφωνικά όσο και δια ζώσης. Αστυνομικοί υποδιευθυντές και στενοί συνεργάτες του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο κ. Μιλτιάδης Καρακολίδης. Ο δεύτερος από τον Ιούνιο και μετά.

Οι τρεις αξιωματικοί θα είναι το επιτελείο διοίκησης στην Καβάλα χωρίς όπως φαίνεται να αλλάζουν οι επικεφαλής των άλλων τμημάτων. Πριν αποφασιστεί η τοποθέτηση του κ. Κώστα Σιμούδη στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας, όλοι οι διαθέσιμοι Ταξίαρχοι τοποθετήθηκαν σε άλλες αστυνομικές διευθύνσεις ως Διευθυντές.

Διαβάστε επίσης