• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Με τους λογαριασμούς ρεύματος μηνός Φεβρουαρίου θα πληρωθούν πρώτη φορά από τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας τα νέα αυξημένα δημοτικά τέλη. Η διοίκηση του Δήμου δέχθηκε κριτική και χθες, υπόσχεται να ξαναδεί το θέμα μετά από έναν χρόνο. Τα επιπλέον χρήματα που θα μπουν στο ταμείο του Δήμου θα χρησιμοποιηθούν στην υπηρεσία Καθαριότητας. Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ανακύκλωση και στους μπλε κάδους. Κριτική για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων που καθυστερεί, κάνει στο Δήμο ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ηλίας Καλανταρίδης.

 

Τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφερειακή Ενότητα βρίσκονται στη Νέα Καρβάλη για τις προετοιμασίες της αυριανής γιορτής του Αγίου Γρηγορίου. Στις ιερές ακολουθίες θα συμμετάσχει και ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος. Στις 10.45 αύριο το πρωί η περιφορά του ιερού σκηνώματος. Ο πύραρχος Αντώνης Χρηστίδης νέος διοικητής της Π.Υ. Νομού Καβάλας, στη Θεσσαλονίκη μετατέθηκε ο Νίκος Μπαλατσούκας. Αναγνωστόπουλος και Καρακολίδης οι αστυνομικοί υποδιευθυντές Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας τοποθέτησε νέα στέγαστρα στη στάση του αστικού λεωφορείου στον ΟΑΕΔ. Σύντομα θα προσθέσει παγκάκια. Όσοι διαφωνούν με το φωτοβολταϊκό πάρκο στη Λεκάνη πρέπει να στείλουν επιστολή στην Αποκεντρωμένη, σημειώνει με δηλώσεις του ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Καβάλας συμμετέχουν στη σημερινή πανελλαδική απεργία του κλάδου. Στη Βουλή υπέρ της επιστολικής ψήφου μίλησε η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη. Μετά τη Δράμα, σήμερα στην Καβάλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. Σε οικογενειακό και αισιόδοξο κλίμα έκοψαν τη βασιλόπιτα τους οι εργολάβοι ηλεκτρολόγοι του Ν. Καβάλας. Προσπαθούν να επαναφέρουν το σύλλογο τους οι κάτοικοι του νέου οικισμού Νέας Ηρακλείτσας, ορίστηκε προσωρινή διοίκηση. Σε εκδήλωση που θα γίνει αρχές Μαρτίου ο Δήμος Καβάλας θα βραβεύσει γυναίκες που διακρίθηκαν στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Συνάντηση με εκπρόσωπο της διοίκησης του Δήμου Καβάλας είχε η οργάνωση του κόμματος Νίκη της Καβάλας.

 

Στη Λέσχη Αξιωματικών έκοψε πίτα το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, δωρεά του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας για τα παιδιά της Παιδόπολης. Εκπρόσωποι του Κέντρου Καππαδοκικών Μελετών Νέας Καρβάλης κι ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης σε συμπόσιο που γίνεται στο Ικόνιο της Τουρκίας.

 

Στις 3 το μεσημέρι ΑΟΚ- Νέστος για το κύπελλο της ΕΠΣΚ. Διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας. Οριστική αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ορφέα λόγω πλαστογραφίας δελτίου ποδοσφαιριστή. 31 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου στο Παγγαίο. Στο σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου τα έσοδα της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης των Πανθήρων.

Διαβάστε επίσης