• 25 Απριλίου 2024,

Το φαινόμενο που επηρεάζει την χώρα μας με πτώση της θερμοκρασίας και αστραπόβροντα λέγεται “Μέδουσα”

 Το φαινόμενο που επηρεάζει την χώρα μας με  πτώση της θερμοκρασίας και αστραπόβροντα  λέγεται  “Μέδουσα”

Το καλοκαίρι που διανύουμε είναι το καλοκαίρι της ΜΕΔΟΥΣΑΣ σε όλα τα επίπεδα.

Μέδουσες στην θάλασσα μας ταλαιπωρούν και δεν μας αφήνουν να κάνουμε ξένοιαστοι τα μπάνια μας , “ΜΕΔΟΥΣΑκαι το καιρικό φαινόμενο που επηρεάζει την χώρα μας με πτώση της θερμοκρασίας και αστραπόβροντα.

Η “ΜΕΔΟΥΣΑ” που επηρεάζει την χώρα μας απο την Παρασκευή θα κάνει το καλοκαίρι Φθινόπωρο σίγουρα και σήμερα Δευτέρα ενώ εδώ στην δική μας γειτονιά υπάρχει το ενδεχόμενο να χαλάσει και το πρωϊνό της Τρίτης.

Αναμένουμε βελτίωση απο το μεσημέρι της Τρίτης και μετά.

Πάντως αυτά τα φαινόμενα τα οποία οι μετερολώγοι βαφτίζουν με διάφορα ονόματα απασχολούν και την δική μας χώρα τα τελευταία χρόνια αφού εμείς δεν είχαμε ποτέ και καμμία σχέση.

Τα γνωρίσαμε απο την τηλεόραση και τώρα φαίνεται ήρθε η ώρα και να τα ζήσουμε.

Πάντως τολμώ να πω οτι αυτές οι ανέλπιστες δροσιές μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού είναι καλοδεχούμενες αν και είναι γεγονός οτι χαλάνε τα σχέδια των επαγγελματιών που περιμένουν αυτές τις μέρες για να δουλέψουν και έχουν δίκο οι άνθρωποι να γκρινιάζουν.

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να εξελίσσεται σε καλοκαίρι της ΜΕΔΟΥΣΑΣ.

Τώρα όσο αφορά τις μέδουσες της θάλασσας νομίζω οτι το φαινόμενο εδώ στις δικές μας θάλασσες έχει υποχωρήσει αφού τα περισσότερα κοπάδια έχουν επιλέξει τα θάλασσες της νοτίου Ελλάδας.

Τέλος την Παρασκευή που μας έρχεται η πρόβλεψη της ΕΜΥ είναι για 35 βαθμούς.

Φαίνεται οτι μετά το φαινόμενο “ΜΕΔΟΥΣΑ” ακολουθεί η γνωστή και καλοκαιρινή ΑΠΝΟΙΑ που  συχνά – πυκνά κάνει τις μέρες μας αφόρητες.

Φαίνεται οτι το έγκλημα της Ζακύνθου με θύμα τον 22χρονο Αμερικάνο τουρίστα έχει συνέχειες με τις απολογίες των ανθρώπων που έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί και υποστηρίζουν όλοι οτι τα χτυπήματα τους ήταν στην πλάτη και την μέση του άτυχου Αμερικάνου ο οποίο φαίνεται οτι χτύπησε στο κεφάλι κατά την διάρκεια της πτώσης του !

Αφού όλοι τον χτυπούσανε στην πλάτη και την μέση τότε θα χτύπησε στο κεφάλι καθώς θα έπεφτε.

Αφού όλοι όσοι εμπλέκονται στο επεισόδιο υποστηρίζουν οτι τον χτυπήσανε σε άλλα μέρη του σώματος εκτός απο το κεφάλι ίσως στο κεφάλι να έπεσε κανά ξόφαλτσος κεραυνός προερχόμενος απο το φαινόμενο “ΜΕΔΟΥΣΑ”.

Στο Δημοτικό θέατρο της Σκιάθου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του μεγάλου νικητή Ντάνου Αγγελόπουλου και είχε πολύ συγκίνηση.

Δακριυσμένος ο Ντάνος απο πάνω, με λυγμούς οι Σκιαθίτες απο κάτω σε μια βραδιά απο τις τελευταίες ελπίζουμε που ήταν αφιερωμένες στο SURVIVOR.

Μεταξύ άλλων ο Ντάνος είπε οτι δεν κρατάει κακία σε κανέναν συμπαίκτη του και οτι με την πίστη μπορείς να πετύχεις πολλά.

Υπάρχουν και κάποια ρεπορτάζ κυρίως στις ηλεκτρονικές σελίδες που υποστηρίζουν οτι αυτή την εβδομάδα η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσει μια ελεγχομένη έξοδο στις αγορές των ομολόγων όπως το έκανε ο Σαμαράς το 2014 και είχε εξασφαλισμένη την υποστήριξη των δανειστών.

Αυτή η έξοδος αν συμβεί θα είναι κάτι σαν προθέρμανση πριν απο την κανονική που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2018.

Εγώ πάντως προτείνω στο Τσίπρα να περιμένει λίγο να περάσει το φαινόμενο “ΜΕΔΟΥΣΑ” και μετά να το επιχειρήσει για να μην μας επηρεάσει και μπλέξουμε.

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι ύποπτοι και ύπουλοι είναι και δροσεροί.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Προβλήματα σίγουρα θα προκύψουν αλλά ευχόμαστε να είναι στα μέτρα μας και οχι πάνω απο εμάς.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης