Το Φθινόπωρο «ανοίγει» τα χαρτιά του ο Γιώργος ΦιλόσογλουΜετά από αρκετό καιρό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής.  

Μίλησε για όσα συμβαίνουν σήμερα στο Δήμο Καβάλας. Ισχυρίστηκε ότι κατανοεί τα προβλήματα κι εξέφρασε αισιοδοξία ότι ζητήματα καθημερινότητας τελικά θα αντιμετωπιστούν και θα λυθούν.

Ο  Γιώργος Φιλόσογλου ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης της περίφραξης στην παιδική χαρά στην είσοδο του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Για τα υπόλοιπα θέματα π.χ. κομμένων χόρτων, απορριμμάτων κτλ είπε ότι υπάρχει αντικειμενική δυσκολία

Από πλευράς της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου υιοθέτησε πλήρως τους ισχυρισμούς του αρμόδιου αντιδημάρχου.

«Απ’  όσο ξέρω κανείς μας δεν κατέβασε τα μολύβια του επειδή χάσαμε τις εκλογές. Δέχομαι ότι επικρατεί ένα διαφορετικό κλίμα.

Θυμίζει το κλίμα που επικρατούσε στο Δήμο το καλοκαίρι του 2014»  είπε ο κ Φιλόσογλου.

Επικαλέστηκε πληροφορίες που έχει από την Αθήνα κι έτσι αναφέρθηκε σε κάποιες από τις άμεσες αλλαγές στο «Κλεισθένη».

Είπε ειδικότερα ότι θα ενισχυθούν οι αποφάσεις των δημοτικών επιτροπών.

Της οικονομικής επιτροπής και της  επιτροπής ποιότητας ζωής. Εξήγησε ότι οι αποφάσεις αυτών των επιτροπών θα είναι ισχυρές και δεν θα χρειάζεται να επικυρωθούν με νέες αποφάσεις του κάθε Δημοτικού Συμβουλίου. Παρά ταύτα ο αντιδήμαρχος Καβάλας ζητά από το νέο δήμαρχο κ.  Θόδωρο Μουριάδη να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Όσον αφορά τα δικά του μελλοντικά σχέδια -δεν ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου-  ο Γιώργος Φιλόσογλου είπε ότι θα μιλήσει για τις επόμενες του κινήσεις τον Σεπτέμβριο.

eXTReMe Tracker