Το γλέντι τέλειωσε τα μεσάνυχτα για να μην υπάρξει όχληση των περιοίκων

 Το γλέντι τέλειωσε τα μεσάνυχτα για να μην υπάρξει όχληση των περιοίκων

Ο σύλλογος των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής συνεργάστηκε άριστα με τις εκδηλώσεις του CosmoHome.

Έτσι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην αυλή του 17ου Δημοτικού πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση που από την πρώτη στιγμή μετατράπηκε σε λαϊκό γλέντι. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε κι η εκδήλωση τέλειωσε 12 τα μεσάνυχτα ώστε να μην υπάρξει όχληση των περιοίκων. Οι διοργανωτές ευχαριστούν ειδικά τον διευθυντή του σχολείου Τάσο Κυριαζίδη που έκανε τα πάντα ώστε το γεγονός να προετοιμαστεί και να εξελιχθεί ομαλά.

Άλλα νέα τοπικών συλλόγων.

*Σύλλογος κατοίκων Νεάπολης: Την Παρασκευή (4/8) έγινε συνάντηση με το δήμαρχο κ. Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο κ. Μουμτσάκη για το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων. Εκεί αποφασίστηκε να γίνει μια ενημέρωση από τη δημοτική αρχή στα τέλη Αυγούστου, στα μέλη του συλλόγου μας, όπου θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να γίνουν προτάσεις. Ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη των έργων του νέου κυνοκομείου, της πρόθεσης να γίνει νέος χώρος φιλοξενίας (αντίστοιχος του Κρυονερίου ) και της συνεργασίας του δήμου με φιλοζωικές οργανώσεις .

*Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ COSMOPOLIS ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων συμμετείχε το απόγευμα της Παρασκευής 28-7-2023 στο παραδοσιακό καφενείο, στον χώρο δίπλα στην Πλατεία Μεχμέτ Αλή, προσφέροντας κεράσματα στους επισκέπτες της διοργάνωσης. Ήταν μια όμορφη βραδιά, με ελληνικούς και μαροκινούς ήχους, με πολύ κόσμο, κέφι και ζωντάνια. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση.

*Πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ». Ο σύλλογος έλαβε μέρος σε άλλη μια συνάντηση με θέμα τη πυρασφάλεια η οποία οργανώθηκε από το Δήμο Καβάλας Μας ανακοινώθηκε σχέδιο εκκένωσης περιοχών σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς. Το σχέδιο αναρτήθηκε έξω  από το σύλλογο για κάθε ενδιαφερόμενο. Στο βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΙ επί της οδού Σαππαίων στο Τίμιο Σταυρό.

*Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Λουκά: Σύσκεψη για την Πυροπροστασία στο Δημαρχείο Καβάλας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, και τη συμμετοχή εκπροσώπων συνοικιακών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας . Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας Γιώργος Τσακαλίδης μας ανέλυσε το επικαιροποιημένο σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών με την κωδική ονομασία “ΙΟΛΑΟΣ” που προβλέπει τη μερική εκκένωση της Καβάλας σε περίπτωση πυρκαγιάς, τον εντοπισμό χώρων αναμονής και καταφυγής των πολιτών, καθώς και οδών διαφυγής από τις επικίνδυνες περιοχές. Για την περιοχή του Αγίου Λουκά ο χώρος αυτός είναι το 21ο Δημοτικό σχολείο.

*Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων: Ευχαριστούμε πολύ το Πολιτιστικό Σύλλογο Φάρος στα Ν. Μουδανιά για τη πρόσκληση να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις στη «Γιορτή της Σαρδέλας». Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του χορευτικου τμήματος του συλλόγου μας παρόλο το καύσωνα που επικρατούσε εκείνες τις μέρες!

*Θρακική Εστία Καβάλας: Εντυπωσίασαν το χορευτικό τμήμα της Θρακικής Εστίας Καβάλας και το τμήμα της χορωδίας ενηλίκων, τους επισκέπτες του Cosmopolis 2023.Παρουσιάζοντας χορούς της Ανατολικής Θράκης απέσπασαν δικαίως τα χειροκροτήματα των παρισταμένων. Συγχαρητήρια στα μέλη του χορευτικού τμήματος, της χορωδίας, καθώς στην χορδιδάσκαλο κ. Ράνια Σαραφούδη και στον χοράρχη κ. Σταύρο Σαραντίδη.

*Με πολλή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με φίλους και μέλη μας στην Κυρά Βαγγελιώ την Τετάρτη 9/7.Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η χορευτική διάθεση όλων μεγαλύτερη. Το μουσικό πρόγραμμα ήταν ποικίλο , κάλυψε όλα τα είδη μουσικής και όλα τα γούστα των χορευτών που έδωσαν την ψυχή τους.

Ήταν μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι, χαρούμενη διάθεση που μας έφερε κοντά μέσα από τη διασκέδαση. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας! Επίσης ο πρόεδρος κ.Χαϊνάς ανακοίνωσε δύο εξορμήσεις. Στις 9/8 στη μονή Εικοσιφοίνισσας για παρακολούθηση παράκλησης της Παναγίας και αρχές Σεπτεμβρίου ημερήσια εκδρομή στην Αμμουλιανή.

 

Διαβάστε επίσης