• 19 Απριλίου 2024,

To καλοκαίρι συνεχίζεται με κουνούπια , μπουρίνια και αρκετή γκρίνια !

 To καλοκαίρι συνεχίζεται με κουνούπια , μπουρίνια και αρκετή γκρίνια !

Επόμενος σταθμός της Κατερίνας Καινούργιου μετά την κοσμοπολίτικη ΜΥΚΟΝΟ το επίσης κοσμοπολίτικο ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ .

Να δούμε στο ρομαντικό και γοητευτικό ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ πόσα ηλιοβασιλέματα μέσα σε ένα απόγευμα θα μπορέσει να δεί η Κατερίνα ;

Θα τα ξεπεράσει τα 62 της

Μυκόνου ή θα κυμναθεί σε χαμηλότερα νούμερα ;

Πάντως οι διακοπές της Καινούργιου συνεχίζονται και κατλαβαίνετε οτι κοστίζουν όσο το κοινωνικό μέρισμα για την ελληνική κυβέρνηση.

Μύκονο , Μόντε Κάρλο και ποιος ξέρει τι ακολουθεί.

Πάντως οι προορισμοί που έχει επιλέξει μέχρι σήμερα είναι φτηνοδουλειά !!!!

Ποιός ξέρει πόσο τις βγαίνει μία μέρα σε αυτά τα μέρη που είναι και απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Εγώ αν ήμουνα στην θέση της θα έκλεινα με μία Ρώμη , την αιώνια πόλη που επίσης αυτή την εποχή είναι καταπληκτική.

Να πάει και μια βόλα απο την Fontana di Trevi να ρίξει κάνα κέρμα,να κάνει καμμιά εύχη μπας και βρεί άντρα γιατί τα χρόνια περνάνε και στο πλάϊ της δεν μπορεί να στεριώσει αρσενικό.

 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το πρώτο Σαββατοκύτιακο που έξω στους δρόμους είχε πραγματικά κίνηση.

‘Ηταν ένα Σαββατοκύριακο με πάρα πολύ κόσμος και πάρα πολλούς Βαλκάνιους τουρίστες.

Ο δρόμος του Παληού θύμιζε Λας Βέγκας με το 3 on 3 να δίνει ζωή σε όλο του Παληό.

Μπράβο στον Δήμο της Καβάλας για την διοργάνωση και μπράβο στους κατοίκους του Παληού που αγκαλιάσανε την συγκεκριμένη διοργάνωση η οποία θα γίνει σίγουρα θεσμός και γενικότερα μπράβο σε όσους ενεπλάκησαν με κάθε τρόπο στην διοργάνωση αυτή.

 

Ο Δήμος Καβάλας άκουσε το αίτημα των ανθρώπων της διοικούσας του ΑΟΚ και θα κάνει παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου το “Ανθή Καραγιάννη” με πιο πιθανή αυτή της ολικής αλλαγής του χλοοτάπητα με ένα κόστος που δεν θα είναι ιδιαίτερα “βαρύ” για τον Δήμο.

Η προσπάθεια που γίνεται στον ΑΟΚ κρίνεται απο όλους πολύ σοβαρή και θα πρέπει με κάθε τρόπο να την στηρίξουμε και κυρίως να την αγκαλιάσουμε όλοι.

Δήμος , Περιφέρεια και κυρίως ο φίλαθλος κόσμος της πόλης.

Ο ΑΟΚ είναι το καμάρι της πόλης και θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

 

Το μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής που μας πέρασε και ήταν εκτός προγράμματος έστειλε το μήνυμα οτι το φετεινό καλοκαίρι θα είναι δροσερό και χωρίς ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Επειδή η καλή μέρα , όπως λέει και ο λαός ο σοφός απο το πρωί φαίνεται , φάνηκε απο πολύ νωρίς οτι το φετεινό καλοκαίρι θα έχει αναγούλες και μια αστάθεια που θα μας συνοδεύει καθόλη την διάρκεια του.

Παρόλα αυτό το καλοκαίρι συνεχίζεται και είμαστε έτοιμοι απο τις 15 Ιουλίου και μετά για το δεύτερο ημίχρονο μπορεί και παράταση γιατί είναι πίθανό το καλοκαίρι που χάσαμε τον Ιούνιο να το ζήσουμε τον μήνα Σεπτέμβριο.

 

Πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας αφού τελικά δεν ήταν η Δαλάκα αυτή που κέρδισε το survivor 2018.

Ο Ηλίας ο Γκότσης ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στην ψηφοφορία του κοινού και είναι ο νέος survivor.

Πάντως επειδή η Κατερίνα είναι καλό παιδί ευχαρίστησε όλους τους τηλεοπτικούς της φίλους για την στήριξη τους τις τελευταίες 3 ημέρες του παιχνιδιού και συνεχάρη τον μεγάλο νικητή Ηλία Γκότση ο οποίος ελπίζουμε οτι δεν θα εξαργυρώσει την δημοφιλία που απέκτησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την συμμετοχή του σε κάποιο σήριαλ της τηλεόρασης όπως έκανε ο Ντάνος που μας δίνεται για άλλη μια φορά η ευκαιρία να γράψουμε οτι έκανε την χειρότερη επιλογή απο αυτές που είχε και για να βγάλει λεφτά αλλά και για τον ίδιο αφού θα μπορούσε να κάνει επιλογές με μεγαλύτερο ορίζοντα σε βάθος χρόνου.

Σε μερικά χρόνια για παράδειγμα που δεν θα τον θυμάται κανείς θα παίζει στον παιδικό θίασο της Σκιάθου ο Ντάνος.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Το καλοκαίρι αγαπητοί μου αναγνώστες ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μόλις προηγήθηκε και είμαστε έτοιμοι απο εδώκ και πέρα να ζήσουμε όλα αυτά που μας στέρησε η “ΝΕΦΕΛΗ” τις προηγούμενες εβδομάδες.

Είναι σίγουρο οτι θα κατέβουν και περισσότεροι τουρίστες το επόμενο διάστημα αλλά μην περιμένετε τις αφίξεις των προηγούμενων καλοκαιριών.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης