• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

35 τουλάχιστον άνεργοι που από την 1η Αυγούστου θα εργαστούν στο Δασαρχείο μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, αναζητούν εναγωνίως ψυχίατρο του Ε.Σ.Υ. για να καταθέσουν ως το μεσημέρι στην υπηρεσία απαραίτητο πιστοποιητικό. Όπως λένε αυτοί της Ψυχιατρικής κλινικής δηλώνουν φόρτο εργασίας κι αναρμοδιότητα ενώ ο ψυχίατρος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας έλαβε άδεια από την εργασία του. Αδυνατούν να απευθυνθούν σε ιδιώτη γιατρό αφού σε αυτόν θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα.

 

Δεν ανακοινώθηκε επίσημα η σύλληψη στην Καβάλα 49χρονου επιδειξία, ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες προς ανήλικα κορίτσια. Συνήθως βρίσκονταν έξω από παιδικές χαρές και αυλές σχολείων. Και από την Καβάλα πέρασε ο ένας από τους δύο Ρώσους διπλωμάτες που απελάθηκαν από την χώρα. Φημολογείται ότι έχει σχέση με την επίσκεψη αποστολής του Δήμου Νέφσκι, το Καλοκαίρι του 2016. Στις Σέρρες άρχισε την Παρασκευή η διαπραγμάτευση των ΤΕΙ Καβάλας και Σερρών με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πολύς κόσμος στο φεστιβάλ γεύσεων που έγινε Παρασκευή και Σάββατο στο Πάρκο. Παρουσία τοπικών παραγόντων αναρτήθηκε στο beach bar «Παραλία» της Κεραμωτής η Γαλάζια Σημαία.

 

Γέφυρες σε παράγοντες της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ρίχνει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Άλλαξε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΠΟΘΑ Καβάλας για να μπορεί αυτό να συνεδριάζει συχνότερα. Χωρίς κόσμο λειτούργησε χθες από το πρωί ως το μεσημέρι η αγορά. Ικανοποίηση στους φορείς για τις αποφάσεις στη σύσκεψη με Πιτσιόρλα και θέμα το παρεμπόριο. Συνεδριάζει το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η 4ημερη προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου από φοιτητές. Από τις 27 Ιουλίου η 20η έκθεση βιβλίου στην παραλία.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Περάμεια 2018 που αρχίζουν στο τέλος της εβδομάδας και θα γίνουν στην Νέα Πέραμο. Από την Πέμπτη το φεστιβάλ Cosmopolis. Σήμερα συνέντευξη τύπου για την εμφάνιση των συγκροτημάτων στη Νέα Καρβάλη.

 

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τον ΑΟΚ ο Μάνος Αποστολίδης. Δύσκολα να μείνει στο Νέστο ο Χούσινετς. Φλερτ του ΓΣΕ με τον Τάσο Χαρισμίδη. Μάλλον δεν θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας ο Εθνικός Νέας Καρυάς κι ο Μέγας Αλέξανδρος Αντιφιλίππων.

Διαβάστε επίσης