• 17 Μαΐου 2024,

Το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού έρχεται …

 Το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού έρχεται …

Από την ερχόμενη Τετάρτη φαίνεται ότι κάτι αλλάζει με τον καιρό και φαίνεται ότι σε πρώτη φάση  υποχωρούν τα φαινόμενα και σε δεύτερη ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες γιατί δεν θυμάμαι και τόσο εύκολα άλλο Ιούνη με μέση ημερήσια θερμοκρασία τους 22 βαθμούς κελσίου.

Γενικότερα ο Ιούνιος ο φετινός θυμίζει περισσότερο Φθινόπωρο  παρά καλοκαίρι.

Αυτό θα αλλάξει το επόμενο διάστημα και νομίζω ότι αυτές τις δροσιές του Ιούνη θα τις ψάχνουμε αλλά δεν θα τις βρίσκουμε.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε και το Euro του 2020 που λόγω covid δεν έγινε πέρσι.

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν πολύ μπάλα και πολύ μπύρα !

 

Η άρση της απαγόρευσης της μουσικής στα καφέ – μπαρ και εστιατόρια δίνει άλλο τόνο στο φετινό καλοκαίρι που μπορεί να ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα και κυρίως το καλοκαίρι που θα ανεβάσει στροφές Ιούλιο και Αύγουστο.

Το σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό.

Πόσο καλύτερο θα το δούμε στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο.

 

Ζήτησε συγνώμη ο Mr Ζαγόρι που τις προηγούμενες ημέρες πήρε το ελικόπτερο του και πήγε ως Άραβας στην Μύκονο και προσγειώθηκε σε ένα γνωστό μπητς μπαρ του νησιού.

Παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είναι πιο διακριτικός κατά την άφιξη του στο νησί.

 

Μπορεί σε μεγάλο βαθμό να έχει επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινότητα αλλά η αγορά μας συνεχίζει να είναι μουδιασμένη και να δυσκολεύεται να βρει τον καλοκαιρινό της βηματισμό.

Αυτή την στιγμή η αγορά χρειάζεται ένα boost  που το αναμένει από τους Βαλκάνιους τουρίστες που αναμένεται να κάνουν την πρώτη μαζική τους κατεβασιά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Τα περισσότερα τηλεοπτικά ριάλιτι έχουν τελειώσει και το μόνο που έχει απομείνει είναι το Survivor που έχει πέσει όμως όσο αφορά την τηλεθέαση και γιατί έχουν μείνει ελάχιστοι στον Άγιο Δομίνικο αλλά και γιατί ο κόσμος βαρέθηκε μετά από τους μήνες.

Καλό θα είναι ο Τούρκος παραγωγός να αρχίσει να σκέφτεται το φινάλε γιατί στο τέλος θα είναι ο μοναδικός  που θα το βλέπει.

 

Αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι ιδιαίτερη γιατί στο φινάλε της θα μας οδηγήσει στο καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού ,αυτό του Αγίου Πνεύματος που ευχόμαστε ότι θα είναι  καλός ο καιρός.

 

Τα λέμε και πάλι αύριο.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης