To κατάστημα Energiers στην Καβάλα και το μεγάλο πάρτι του Σαββάτου

  To κατάστημα Energiers στην Καβάλα και το μεγάλο πάρτι του Σαββάτου

 Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κ. Χρήστου Κνη.

O διευθύνων σύμβουλος της Energiers AE κ. Χρήστος Κνης μιλά στην «ΠΡΩΙΝΗ» για την Ελληνική εταιρία παιδικής ένδυσης δεύτερης γενιάς Energiers αλλά και για το πάρτι που θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο από τις 10 το πρωί και μετά μπροστά στο κατάστημα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 17.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ερ.: Θα θέλατε να μας συστήσετε την επιχείρηση σας και να μας μιλήσετε γι’ αυτήν;

Απ.: Η Energiers ΑΕ είναι μια οικογενειακή Ελληνική εταιρία παιδικής ένδυσης δεύτερης γενιάς. Διοικείται από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας με τις συμβουλές των γονιών τους οι οποίοι και ίδρυσαν την επιχείρηση.Η φιλοσοφία μας είναι να ντύνουμε ποιοτικά τα παιδιά κάνοντας τα να νιώθουν άνετα, χαρούμενα και ταυτόχρονα όμορφα με την εμφάνιση τους.

Ερ.: Που βρίσκουμε τα ρούχα σας;

Απ.: Η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή 18 ιδιόκτητα και franchise καταστήματα, ενώ έχουμε τοποθέτηση σε πάνω απο 300 συνολικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.Με λίγα λόγια μας βρίσκετε παντού. Ειδικά στην Καβάλα μπορείτε να μας βρείτε στο κέντρο της πόλης, στην Μ Αλεξάνδρου 17 στο νέο μας κατάστημα.

Ερ.: Ποια πιστεύετε ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας σας;

Απ.: Σκληρή δουλειά και ισορροπία ποιότητας τιμής. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ποιότητας. Δεν μένουμε μόνο στα επίσημα πιστοποιητικά κατασκευής ρούχων αλλά πηγαίνουμε και ένα βήμα παρακάτω. Εφαρμόζουμε υψηλή τεχνογνωσία κατασκευής και βαφής ρούχων ώστε να ελαχιστοποιούμε περιπτώσεις αλλεργιών και δερματικών παθήσεων. Η υγεία των παιδιών είναι πολύ σημαντική για μας!!! Επιπλέον έχουμε ένα πλήρως επανδρωμένο σχεδιαστικό τμήμα που ενημερώνεται συνεχώς από τις διεθνείς εκθέσεις για τις τάσεις της παιδικής μόδας και τους νέους συνδυασμούς χρωμάτων. Και σε όλα αυτά, πότε δεν ξεχνάμε τον παράγοντα τιμή! Σκεφτόμαστε πάντα την οικογένεια που μπορεί να έχει τουλάχιστον δύο παιδάκια και αυτά έχουν συνεχείς ανάγκες ρουχισμού. Επομένως επενδύουμε στην αντοχή των ρούχων ώστε να φοριούνται για περισσότερες από μια χρονιά και ταυτόχρονα να επιτρέπουν πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Ερ.: Θα λέγατε ότι τα ρούχα σας είναι κυρίως καθημερινά ή καλύπτετε όλες τις ανάγκες ;

Απ.: Τα ρούχα μας απευθύνονται σε ηλικίες απο 0-16 ετών και αφορούν στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της παιδικής ένδυσης.

Ταυτόχρονα με την καθημερινή σειρά, υπάρχει και πλήρης γκάμα γιορτινών ρούχων για αγόρια και κορίτσια καθώς επίσης και ολα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν την ένδυση όπως παπουτσάκια ζώνες και παιδικές τσάντες.

Ερ.: Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες σκέψεις της εταιρίας για τα μελλοντικά σας σχέδια. 

Απ.: Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες υφασμάτων και τεχνοτροπίες για να πετύχουμε πιο άνετα, ασφαλή και μοντέρνα ρούχα.

Ερ.: Ενόψει του Πάσχα ετοιμάζετε και μια μεγάλη γιορτή στη Καβάλα

Απ.: Η σκέψη μας είναι προσανατολισμένη στο παιδί και ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες του οι οποίες δεν περιορίζονται στην ένδυση.

Θέλουμε χαρούμενα παιδιά και γι’ αυτό διοργανώνουμε στο κατάστημά μας στην Καβάλα το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 10.30 το πρωί ένα πάρτι με μουσική όπου τα παιδιά θα γίνουν μικροί chef και θα διακοσμήσουν μπισκότα με την βοήθεια της κ. Ελένης Ψυχούλη.

Οι μητέρες βέβαια θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους αλλά και να πιούν τον καφέ τους, που είναι προσφορά του καταστήματος ΚΑΦΕΤΟΠΙΟΝ. Επίσης η Κ. Ψυχούλη θα δίνει συμβουλές  στις μητέρες για γεύματα θρεπτικά, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών.

Επιπλέον την ημέρα του πάρτι μας, προσφέρουμε την αγορά του δεύτερου προϊόντος στη μισή τιμή. 

Επομένως είναι  μια ευκαιρία για τις μητέρες να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές και οι νονοί τα δώρα τους.

Ερ.: Γνωρίζουμε ότι ταυτόχρονα όλο το χρόνο κάνετε και ειδικές τιμές σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού. 

Απ.: Σταθερά όλο τον χρόνο προσφέρουμε 15% έκπτωση σε πολύτεκνους, ανέργους και ΑΜΕΑ Σας περιμένουμε λοιπόν, να σας κεράσουμε αλλά και να διασκεδάσουμε σε ένα πάρτι έκπληξη για τα παιδιά όλης της πόλης και με την ευκαιρία να ευχηθούμε σ όλο τον κόσμο καλό Πάσχα.

Διαβάστε επίσης