• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε την Τρίτη η επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ ενισχύονται οικονομικά 16 εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Νομό Καβάλας από τον Μάη έως το τέλος του έτους. Ανάμεσα τους η Λευκή Νύχτα, το αεροπορικό σόου και η συνάντηση μαθητών μουσικών σχολείων. Από το πρακτικό της απόφασης της επιτροπής προκύπτει ότι ο προϋπολογισμός της Λευκής Νύχτας είναι 16.000 ευρώ, του αεροπορικού σόου 113.000 ευρώ ενώ για τη συνάντηση των μαθητών των μουσικών σχολείων θα διατεθεί συνολικό ποσό 63.000 ευρώ.

 

Ικανοποιημένη η ΒΦΛ από την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία θα πληρώνει τη ΔΕΠΑ μόνο με επιταγές 3 μηνών. Η 4η Υγειονομική περιφέρεια ενέκρινε χθες την σκοπιμότητα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου. Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Καβάλας σε κάτοικο Ξάνθης για υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου. Επιτυχία σημειώνουν οι εκδηλώσεις δημόσιας υγείας, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων είναι 5.000 ευρώ.

 

Στις Κρηνίδες περιόδευσε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Στην Καβάλα ήταν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Τοψίδης και Κατσιμίγας. Κριτική του Άρη Βέρρου στην απόφαση της κ. Τσανάκα για το νέο κυνοκομείο. Με τους δημοτικούς υπαλλήλους συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος. Αξιοποίηση των «ορφανών» λιμανιών του Δήμου Καβάλας ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Κάτοικοι της οδού Χαλεπίου ζητούν την ασφαλτόστρωση του δρόμου που βρίσκεται στη συνοικία της Νεάπολης. Με τον πρόεδρο της κεντρικής διοίκησης και των τμημάτων ΑΜΘ του Τεχνικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Εκδήλωση για τα 15 χρόνια λειτουργίας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου θα γίνει το προσεχές Σάββατο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου κατοίκου Καβάλας που πρώτα έκλεψε πιστωτικές κάρτες και μετά τις χρησιμοποίησε για δικές του αγορές.

 

Εκλογές την Κυριακή στο σύλλογο της Χωράφας. Ημερίδα ψυχολογίας πραγματοποιεί την Κυριακή ο πολιτιστικός σύλλογος Χορτοκοπίου. Εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus γίνεται το πρωί στο ΤΕΙ.

 

Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα βρίσκεται στο ματς του ΑΟΚ, θα ταξιδέψει στη Ξάνθη με το λεωφορείο της διοικούσας. Μέχρι το τέλος Απριλίου η ΕΠΣ Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις για την κάλυψη των δύο θέσεων προπονητών των Μικτών ομάδων της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης