• 18 Μαΐου 2024,

Το Κέντρο Easy Learning στηρίζει την ΠΝΟΗ

 Το Κέντρο Easy Learning στηρίζει την ΠΝΟΗ

Για μία ακόμη φορά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και δια βίου μάθησης Easy Learning συνδυάζει την καλοκαιρινή εκδήλωσή του με την ενίσχυση του Συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια ΠΝΟΗ. Η υπεύθυνη του Κέντρου Easy Learning Βίλλυ Κονδυλίδου είναι μέλος της ΠΝΟΗΣ τα τελευταία χρόνια, έτσι όταν το Κέντρο πραγματοποιεί εκδήλωση προσπαθεί να ενισχύσει σημαντικά το έργο του Συλλόγου.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου. Για τα παιδιά της ΠΝΟΗΣ θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «La La Land». Σαράντα παιδιά 7 – 18 ετών θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν σε μια παραγωγή η οποία προετοιμάζεται από το Φεβρουάριο και θα διαρκέσει περίπου ενενήντα λεπτά. Πρόκειται για μία προσπάθεια μεταφρασμένη στα ελληνικά. Πριν από κάθε πράξη θα υπάρχει αφήγηση σε αγγλική κι ελληνική γλώσσα.

Χθες η κ. Κονδυλίδου παραχώρησε συνέντευξη τύπου και την εκπρόσωπο της ΠΝΟΗΣ Νίκη Ανέστη. Αμφότερες κάλεσαν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση καθώς ταυτόχρονα θα ενισχυθεί και το έργο της ΠΝΟΗΣ. Συντελεστές είναι οι ακόλουθοι:

Σκηνοθεσία: Δημογέροντα Σταυρούλα – Ζηκούδη Μαρία – Κονδυλίδου Βασιλική

Επιμέλεια κειμένου: Κονδυλίδου Βασιλική – Δημογέροντα Σταυρούλα – Ζηκούδη Μαρία

Μετάφραση κειμένου: Δημογέροντα Σταυρούλα

Χορογραφία: Παπαδοπούλου Δέσποινα

Σχεδιασμός εντύπων: Λουπέλης Γιώργος

Μουσική επένδυση: Δημογέροντα Σταυρούλα – Ζηκούδη Μαρία – Κονδυλίδου Βίλλυ

Κοστούμια: Δημογέροντα Σταυρούλα – Ζηκούδη Μαρία – Κονδυλίδου Βίλλυ

Πρόγραμμα: Κονδυλίδου Βίλλυ

Διαβάστε επίσης