Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας μετονομάζεται σε «Μιχάλης Γκάγκαλης»

 Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας μετονομάζεται σε «Μιχάλης Γκάγκαλης»

Επτά μήνες συμπληρώνονται από το θάνατο του εκπαιδευτικού Μιχάλη Γκάγκαλη -με πλούσια δράση και στον αθλητικό τομέα- και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας αποφάσισε να τιμήσει ακόμη περισσότερο έναν αγαπητό συνάδελφο.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση θα γίνει ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου του ΕΠΑΛ σε «Μιχάλης Γκάγκαλης». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ και αρχικά ομιλητής θα είναι ο διευθυντής του σχολείου, κ. Πασχάλης Παλαβούζης.

Στη συνέχεια για τον άνθρωπο, εκπαιδευτικό Μιχάλη Γκάγκαλη θα αναφερθούν ο συνάδελφος του και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάκης Εμμανουηλίδης και ο πρόεδρός  του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» και παλιός πρωταθλητής του κλασσικού αθλητισμού κ. Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ. Ο Μιχάλης Γκάγκαλης ήταν ενεργό μέλος του ΔΣ του συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και για αυτό το λόγο ο αριθμός των καλεσμένων στην εκδήλωση θα είναι περιορισμένος.

Διαβάστε επίσης