• 20 Απριλίου 2024,

To κορίτσι απόψε ΔΕΝ θέλει θάλασσα !

 To κορίτσι  απόψε ΔΕΝ  θέλει θάλασσα !

Το κορίτσι απόψε δεν θέλει θάλασσα αλλά θέλει γειτονιά και εξώπορτα μονοκατοικίας και μάλιστα δεκαετίας 80 ‘ και ίσως πιο πίσω.

Είναι αλήθεια ότι μας έχουν λείψει αυτές οι εξώπορτες που μας στέλνουν σε άλλες εποχές ,σε μία άλλη Ελλάδα πιο αγνή , πιο αγαθή και ίσως πιο αυθόρμητη.

Μας έχουν λείψει αυτές οι γειτονιές , αυτές οι εξώπορτες και τα ποδομάκτρα , εκείνα τα σίδερα στα οποία καθαρίζαμε τα παπούτσια μας απο τις λάσπες πριν μπούμε στο σπίτι.

Επειδή εκείνα τα χρόνια της δεκαετίας του 60 και το 70 οι περισσότεροι δρόμοι στις γειτονιές ήταν χωματόδρομοι τα ποδομάκτρα ήταν απαραίτητα έξω από κάθε πόρτα για το καθιερωμένο καθαρισμό της πατούσας του πατούμενου πριν πατήσουμε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Χάθηκαν και αυτά στο πέρασμα του χρόνου , όπως και οι γειτονιές , όπως και οι συγκεκριμένες εξώπορτες

Η Ελλάδα πλέον και στον τομέα της δόμησης είναι σε μία άλλη φάση που ως συνήθως αλλιώς είχαμε στο μυαλό μας και αλλιώς μας βγήκε γιατί στην Ελλάδα ενώ στο μυαλό μας τα έχουμε ωραία βαλμένα όταν έρχεται η ώρα της πράξης τα σκατώνουμε.

 

Ο Μητσοτάκης εκτός όλων των άλλων να έχετε υπόψη σας και εσείς οι θεριακλήδες έρχεται με φόρα και όσο αφορά τον αντικαπνιστικό νόμο που θα επιτέλους θα εφαρμοστεί και θα συνοδευτεί και για τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Αφήστε που η επέκταση του μέτρου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά και σε δημόσιους χώρους.

Ευρώπη θα μας κάνει ο Μητσοτάκης.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά να κάνετε πολλές βουτιές και να έχετε το νου σας και τα μάτιασ 84!

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης