• 5 Μαΐου 2024,

Το κορίτσι του … Photoshop !

 Το κορίτσι του … Photoshop !

Δηλαδή άλλο μαράζι δεν έχουμε από το να μάθουμε αν η Πατούλη η Μαρίνα στις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα  στα social έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα.

Δηλαδή ρε παιδιά έλεος !

Πάντως η ίδια η Μαρίνα που σίγουρα δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί επανήλθε και είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησε κανένα φίλτρο και οι φωτογραφίες που ανέβασε δεν έχουν υποστεί καμία παρέμβαση.

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες …

 

Πάντως το πιο σωστό για τις πειραγμένες φωτογραφίες που ανεβάζει η Μαρίνα η Πατούλη στα social media το είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι  βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός σου».

Και δεν έχει καθόλου άδικο.

 

Επιτέλους οι Υπουργοί της κυβέρνησης του Μητσοτάκη ας σταματήσουν  στις δηλώσεις τους  να υποστηρίζουν ότι για την τραγωδία των ΤΕΜΠΩΝ η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της.

Έτσι όπως έφτασε η υπόθεση στην δικαιοσύνη μάλλον δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα και σίγουρα δεν θα τιμωρηθούν αυτοί που έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.

 

Σχεδόν τα περισσότερα  Μέσα  Ενημέρωσης  εντός και εκτός Τουρκίας χαρακτηρίζουν  το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών ως πανωλεθρία του Ερντογάν που παραδέχεται την ήττα  του κόμματος τους και δηλώνει ότι έλαβε το μήνυμα.

Το θέμα είναι ότι κάπως έτσι ήταν τα αποτελέσματα και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση για τους Δήμους και μετά από δύο περίπου  χρόνια ο Ερντογάν, που πολλοί πιστεύανε ότι θα χάσει, κέρδισε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά την δεύτερη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Το  αναφέρουμε αυτό γιατί και τότε πολλοί προεξοφλούσανε την ήττα του Ερντογάν και πέσανε έξω.

Το γράψαμε χθες και το ξαναγράφουμε και σήμερα:

Όσο ο Ερντογάν θα κατεβαίνει στις προεδρικές εκλογές  της χώρας του θα τις κερδίζει και ας χάνει εν τω μεταξύ τους μεγαλύτερους Δήμους.

 

Το μόνο καλό αυτή την φορά είναι ότι επιτέλους ο Ιμάμογλου θα είναι μάλλον αυτός που θα ηγηθεί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

 

O φετινός Ολυμπιακός του Μαρινάκη μέχρι σήμερα δεν έπαιζε καλά και έχανε.

Τώρα με τον Μεντιλίμπαρ παίζει μπάλα αλλά πάλι χάνει.

Πρόβλημα.

 

Με πολύ καλό καιρό ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα και με πολύ καλό καιρό θα τελειώσει.

Μάλιστα από σήμερα Τετάρτη που θα απαλλαγούμε και από την αφρικανική σκόνη τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο καλοκαιρινά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης