• 18 Απριλίου 2024,

Το κτηριακό στο επίκεντρο της βασιλόπιτας του ΝΟΚ(φωτογραφίες)

 Το κτηριακό στο επίκεντρο της βασιλόπιτας του ΝΟΚ(φωτογραφίες)

Ο ΝΟΚ συνέχισε και φέτος την παράδοση κόβοντας τη βασιλόπιτα του ανήμερα των Θεοφανείων. Η  αίθουσα  του ομίλου  και πάλι ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ  κ.  Στέφανος ευλόγησε τη βασιλόπιτα ενώ το παρόντες ήταν οι 3 από τους 4 βουλευτές του νομού Καβάλας. Απουσίαζε ο κ. Μορφίδης. Επίσης το παρόν του έδωσαν  ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος, η Δήμαρχος κ. Τσανάκα, ο πρώην υπουργός κ. Καλαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος και ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αντωνιάδης.

Η βασιλόπιτα είχε και «άρωμα» δημοτικών εκλογών με Μ. Παπαδόπουλο, Θ. Μουριάδη, Κ. Κουνάκο και πολλούς δημοτικούς συμβούλους.  Επίσης στην αίθουσα ο Κωστής Σιμιτσής αλλά και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς.

Το κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ΝΟΚ και ΟΘΑΚ στο επίκεντρο των ομιλιών τόσο του προέδρου του ΝΟΚ Κώστα Κεραμιδά όσο και των τριών βουλευτών(Εμμανουηλίδης, Παπαφιλίππου, Παναγιωτόπουλος) που παραβρέθηκαν. Η είδηση πάντως δε βγήκε.

Ο Κώστας Κεραμιδάς ζήτησε παράταση της μίσθωσης ενώ οι βουλευτές εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση.  Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε ότι γίνεται αγώνας από κοινού και των τεσσάρων βουλευτών της Καβάλας ενώ επίσης έκανε λόγο και για τις επαφές που είχε  στην Αθήνα με τους αρμόδιους για να βρεθεί η χρυσή τομή. Είπε ότι τουλάχιστον πρέπει να εξασφαλιστεί το λιγότερο  η οικονομική βοήθεια προς τους δυο ναυτικούς ομίλους της Καβάλας.

Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα απ` ότι φάνηκε. Στη διάρκεια όπως κάθε χρόνο έγιναν οι βραβεύσεις σε όλους αυτούς που διακρίθηκαν το 2018 με τη σημαία του ΝΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης