• 21 Μαΐου 2024,

Το Λιμεναρχείο εκδίδει την άδεια απομάκρυνση ναυαγίου

 Το Λιμεναρχείο εκδίδει την άδεια απομάκρυνση ναυαγίου

Μία ακόμη φορά ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, μας προετοιμάζει για ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με το ναυάγιο, τον μισοβυθισμένο γερανό στην ακτή της Ραψάνης. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά, η αισιοδοξία του ΟΛΚ θα δικαιωθεί στην πράξη.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο μισοβυθισμένος γερανός που βρίσκεται στην δυτική πλευρά της ακτής από το Δεκέμβριο του 2014, πρόκειται να απομακρυνθεί άμεσα. Ο ιδιώτης που συνολικά στο νομό Καβάλας θ΄ απομακρύνει από το Νομό Καβάλας τρία ναυάγια, πρέπει να παραδώσει στο λιμεναρχείο Καβάλας, αντίγραφο του απαραίτητου παράβολου για να πάρει τη σχετική άδεια, την οποία όλοι περιμένουν, τουλάχιστον 12 μήνες.

Η γραφειοκρατία κούρασε τους πάντες και τα πάντα. Ευτυχώς δεν απογοήτευσε τον ιδιώτη ο οποίος στην περίπτωση του ναυαγίου στην ακτή της Ραψάνης, πιθανότερο είναι να το τεμαχίσει, εκεί όπου το ναυάγιο βρίσκεται σήμερα και τμηματικά να το απομακρύνει.

Στον ΟΛΚ είναι τόσο σίγουροι, ότι τα πράγματα αυτή τη φορά να εξελιχθούν ομαλά, που δεν αποκλείουν έναρξη των εργασιών, ακόμα κι εντός της εβδομάδας.

 

Διαβάστε επίσης