• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

To Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας στα Γιαννιτσά

 To Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας στα Γιαννιτσά

Στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στις 10 Μαρτίου 2018 το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας μαζί με το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών σε μία μουσικοχορευτική παράσταση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση της ανέγερσης του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

Τα δύο Λύκεια έδεσαν αρμονικά επί σκηνής παρουσιάζοντας χορούς από Θράκη, Μακεδονία, Μικρά Ασία και Πόντο. Την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο « Σαν λες πως μ’ αγαπάς » εμπνεύστηκε ο χοροδιδάσκαλος του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας  κ. Χρόνης Ιωαννίδης ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον χοροδιδάσκαλο του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών κ. Θανάση Κάππα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

 Η παράσταση που χωριζόταν σε δύο μέρη, στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο, ήταν βασισμένη στην Αγάπη. Με θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι χορευτές και χορεύτριες των δύο Λυκείων πρόβαλαν την Αγάπη ως πηγή έμπνευσης και το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό. Παρουσιάστηκαν χοροί από τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Μικρά Ασία και τον Πόντο με δρώμενα του τόπου μας εμπνευσμένα από την Αγάπη ως προσομοίωση ραδιοφωνικής εκπομπής. Παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής που μεταφέρθηκε επί σκηνής σε ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο λόγο ήταν η Κατερίνα Κακιλή. Οι θεατές απόλαυσαν μια παράσταση με χρώμα και ζωντάνια που έδειξε πως η αξία του δώρου της Αγάπης είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνά κάθε αρετή. Τα δύο Λύκεια Ελληνίδων Καβάλας και Γιαννιτσών χειροκροτήθηκαν θερμά, συγκίνησαν και ενθουσίασαν, όπως πραγματικά τους άξιζε. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συντελεστές, μουσικούς, σε όλους όσους εργάστηκαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε επίσης