Το μενού του Σαββατοκύριακου σε Α΄και Β’κατηγορία της ΕΠΣΚ

 Το μενού του Σαββατοκύριακου σε Α΄και Β’κατηγορία της ΕΠΣΚ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής θα γίνει στο Αγίασμα, εκεί όπου ο εκ των πρωτοπόρων Μακεδονικός Αγιάσματος θα παίξει με τη Δόξα Θεολόγου, η οποία παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα με τον Παντελή Στυλιανού στον πάγκο.

Ο Μακεδονικός μετά την πρώτη ήττα στο Βερούλειο από τον Βύρωνα, θέλει  να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο Βύρωνας στην έδρα του, είναι το φαβορί απέναντι στον ΑΣ Ορφανίου που πάντως είναι ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Άρης Πηγών θα παίξει σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Ο Ορφέας στην έδρα του υποδέχεται τον Βρασίδα με μυαλό του να είναι και στην εκδίκαση της έφεσης για την αφαίρεση των 6 βαθμών. Η ομάδα του Κατρακυλάκη έδειξε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση στο Οφρύνιο.

Μετά τις δυο ήττες από Ορφέα στο πρωτάθλημα και Άρη Πηγών στο Κύπελλο, ο Αετός Οφρυνίου θέλει να επανέλθει στις νίκες με αντίπαλο τη Δόξα Αμυγδαλεώνα εκτός έδρας, η οποία μετά το τρίποντο που πέτυχε στην πρεμιέρα, έχει μόνο ήττες.

Ο Θεαγένης αγνοεί τους βαθμούς και θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ Καβάλας, η οποία δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Καθοριστικό ντέρμπι για την παραμονή στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Ο τοπικός ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο Ακροβουνίου, θέλοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη, την αγωνιστική που μας πέρασε, κόντρα στον Θεαγένη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15:00

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα – Ατρόμητος Ακροβουνίου

Ορφέας Ελευθερούπολης – Βρασίδας Νέας Περάμου (17:30)

Δόξα Αμυγδαλεώνα – Αετός Οφρυνίου

Βύρωνας – ΑΣ Ορφανίου

Κυριακή

Αναγέννηση Λιμεναρίων – Άρης Πηγών

Μακεδονικός Αγιάσματος – Δόξα Θεολόγου

Θεαγένης – ΑΕΚ Καβάλας

Βαθμολογία: Άρης Πηγών 21, Βύρωνας 21, Μακεδονικός Αγιάσματος 21, Αετός Οφρυνίου 18,  ΜΑ Ορφανίου 15, Δόξα Θεολόγου 13, Ορφέας 12, ΑΕΚ Καβάλας 9,  Βρασίδας ΝΠ 9, Λιμενάρια 7, Ατρόμητος Ακροβουνίου 5, Δόξα Αμυγδαλεώνα 3, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 2, Θεαγένης 0. Από τον Ορφέα έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, εκκρεμεί η έφεση που θα εκδικαστεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Β’ Κατηγορία – 1ος όμιλος

Κυριακή 11:00

ΑΕ Πιερέων – Κεραυνός Κρηνίδων

Μακεδονικός Αμισιανών – ΜΑ Φιλίππων

Άρης Ζυγού – Ασπίδα Πολυστύλου

Κυριακή 15:00

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας-  Παγγαίο

Κεραυνός Ελευθερών- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Βαθμολογία: Βυζάντιο 19, Παγγαίο 17, Κεραυνός Ελευθερών 14, Κεραυνός Κρηνίδων 13, Ασπίδα Πολυστύλου 13, Άρης Ζυγού 12,  ΜΑ Φιλίππων 4, ΑΕ Πιερέων 4,  Μακεδονικός Αμισιανών 3, Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας 0.

 

Β’ Κατηγορία – 2ος όμιλος

Κυριακή 11:00

Νέστος Χρυσούπολης Β`- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

Ηρακλής Καβάλας- Πανιώνιος Ξεριά

Κυριακή

Ατρόμητος Χαλκερού – Ποταμιά

Καβάλα 2004 – Άρης Πρίνου

Κεραυνός Καλλιράχης – ΠΑΟΚ Καβάλας

Βαθμολογία: Ηρακλής Καβάλας 16, Ατρόμητος Χαλκερού 16, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 11,  Νέστος Β` 10, Άρης Πρίνου 9, Ποταμιά 9, ΠΑΟΚ Καβάλας 7, Πανιώνιος Ξεριά 7, Καβάλα 2004 6, Κεραυνός Καλλιράχης. Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν: Ηρακλής, Άρης Πρίνου, Κεραυνός Καλλιράχης και Ναζιανζός Νέας Καρβάλης.

Διαβάστε επίσης